İstanbul'un Maltepe ilçesinde pompalı tüfekle çektikleri videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan 3 genç yakalandı. Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektiklerini öne sürdü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Nisan'da bazı sosyal medya platformlarında pompalı tüfekle çekilen videonun paylaşılması üzerine harekete geçti.

Olayı gerçekleştiren şahısların 18 yaşındaki M.E.Y. ile M.A. ve 17 yaşındaki M.M.İ. olduğu belirlendi. 3 genç, Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde yakalandı.

Olayda kullanılan otomatik silah ise Çekmeköy Kirazdere Mahallesi'ndeki bir ikamette ele geçirildi.

Gençler, ifadelerinde videoyu mizah amaçlı çektilerini, e-ticaret işi yaptıklarını, farklı bir amaçlarının olmadığını söyledi. Konu ile ilgili yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

 

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Mustafa 22.04.2024 01:50
    İyi iş çıkarmışlar. Şimdi herkes bunların videolarını aratıp izleyecek. Bu reklamı varlarını yoklarını satsalar, bir de o kadar kredi çekseler imkanı yok yapamazlar.
  • Cahillik... 21.04.2024 23:38
    Avrupa da gencler Hobby amacli islerle ugrasir, bizim cahil sürelerine bakin hele! Bunlar mi gelecek? Bunlardan ne anababaya ne topluma fayda gelir. Utanc abidesi genclik.