Üsküdar-Samandıra (M5) Metro Hattı'nda sabah saatlerinde başlayan teknik arıza akşam iş çıkışı saatlerinde de sürdü.

Hat arıza nedeniyle kullanılamazken, güvenlik görevlileri de metro girişlerini kapattı.

Mağduriyet yaşayan vatandaşların metro girişdeki bekleyişi cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. 

ARIZA SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI

M5 Metro Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferler bir süre her iki yönde Altunizade'ye kadar yapıldı. Günün ilk seferiyle başlayan arıza nedeniyle, Altunizade Metro istasyonuna gelen yolcular yoğunluk oluşturdu.

Samandıra ve Üsküdar yönünden gelen yolcular Altunizade istasyonunda trenlerden indirilerek güvenlik görevlileri tarafından karşı yönden gelen trenlere yönlendirildi.

Metro İstanbul, Üsküdar-Altunizade istasyonları arasına metro seferlerine ek olarak ücretsiz İETT otobüslerinin konulduğunu duyurdu.

Yorumlar 107 Yorum Var
  • Safını belli et 23.04.2024 09:51
    Bu arıza akp de olsaydı sabahın ilk ışıkların da havlamaya başlamışlardı bunlardan ne beklersinki söz konusu akp deyil hizmet
  • Enver 23.04.2024 09:33
    Bu hat seçim için test sürüşlerini yapmadan ara istasyonlar yapılmadan milletin canını hiçe sayarak açılmış bir hat ne bekliyordunuz daha büyük arızalar olmadan atlatılmadın şükredin Herşey çok güzel olacak
  • harun foto 23.04.2024 09:18
    yarın toprak atıp kapatır tamir cokpara canım benim halkım spor yapsın sağlıklı toplum yetiştirmiş oluruz der alkışlanır temelatmama törenigibi eşşekcok
  • Düzceli 23.04.2024 09:07
    Sıkıntı yok alışsınlar. Hatta tamamen durdursunlar ulaşımı. Yinede Erdogan düşmanlarına oy verirler. Terk dertleri tayyip. İSKİ faturalarını bir incelesinler. Doğalgaz faturası ile kafa kafaya !!!!! Acaba iski suyu yurdışından dolarla mı getiriyor !!!!
  • Rofar 23.04.2024 08:54
    her şey çooook güzel olacak. Bu sıloganı nereden biliyoruz Fetö den şimdi kim kullanıyor Ege Kim kiminle görün siz bu ego kibir hastasına oy verirseniz müstahaktır size içinizdeki oy vermeyen istisnalar hariç ben ve bizlerde izmir de yıllardır çekiyoruz.
Daha fazla yorum görüntüle