İsrail ordusunun çok yakında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine karadan işgal başlatmaya hazırlandığı belirtildi.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • GERÇEK. AKINCI 26.04.2024 01:00
    Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)
  • GERÇEK AKINCI 26.04.2024 00:58
    "Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyâmet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar (gâlip gelerek) Yahudileri öldürecekler. Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ‘Ey Müslüman, Ey Allah’ın kulu, şu arkamdaki Yahudi’dir, gel de onu öldür!’ diye haber verecektir. Sadece garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır.”(Müslim, Fiten, 82)
  • GERÇEK AKINCI 24.04.2024 20:24
    İsrail ordusu kendi ölümlerinin. tarihini veriyor yani İsrail çok yakında haritadan tamamen silinicektir İsrail ordusu şunu bilsinki İsrail ordusu toplu şekilde yokediliceksiniz çok yakında Amerika'nın da İngiltere'nin de sonları çok şiddetli çok büyük çok ağır olacaktır çok yakında