Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı. Yeni müfredatı Eğitim Sosyoloğu Prof. Dr. Tunay Kamer, Haber 7'ye değerlendirdi

Öğrencilerin günlük hayatta karşılaşmadığı şeylerin çıkarıldığını, öğrenme değil öğrenci odaklı olunduğunu söyleyen Kamer, dijitalleşmenin ön planda olduğunu belirtti.

Yorumlar 20 Yorum Var
  • öğretmen 28.04.2024 14:43
    Okullarda alt yapı eksik , resim , müzik atölyeleri , robotik çalışma sınıfları , sportif yetenek geliştirme alanları vs. Herkesi halen doktor yapmaya çalışıyoruz. Yazık. Mutfaktakilere (Öğretmenlere ) hiç bir şey sorulmuyor. Dayatmalı eğitim sistemi devam ediyor. Bir de öğrenciler dini , milli ve ahlaki değerlerden uzak yetişiyor. Sistemde çok eksikler var çoookk.
  • Acınası haller 28.04.2024 12:51
    Yorumlara bakılırsa, halkımızın eğitimle hic alakası yokmuş Ne saçma iddialar biri dijitallesmeyi yeterli görmemiş fabrika kurabilecek donanımda olmalı diyor, üniversiteler niye varsa. diğeri Yahudilerin istediği gibi dijitalleşmiş, bir diğeri ahlak eksikliği var o ahlakı senin vermen gerekiyor sorumsuz Bu çocukların haline şaşmamalı, ailesinden bu kadar erdem mantik alabiliyorsa.
  • DATÇALI 28.04.2024 12:40
    ÖGRENMEYİ İKİNCİ Plana iten EĞİTİMİN BİRİNCİ Planda olduğu EĞİTİM SİSTEMİNE GEÇMEDEN bir arpa boyu yol alamayız. Gelişmiş ülkeler ve JAPONYA eğitim sistemleri en ince detayına kadar incelenmeli EĞİTİMİN üst kademesinde olan yabancı unsurlar tamamen temizlenmeli. Açıkçası ÖZÜMÜZE dönmeliyiz. Çocuklarımıza önce VATAN, BAYRAK, ATALARIMIZ ve AİLEMİZİ sevdirmeliyiz.
  • Özgür 28.04.2024 12:39
    Anlamadan bilmeden yorum yapmamak lazım,gerçi anlama ve bilmeden konuşma ,fikir beyan etme gibi sıkıntımız çok.
  • Bayram Ali 28.04.2024 12:33
    Bi karar verin şu dijitalleşme takıntısından kurtulmanın yolunu arayalım . Yeterince dijitalleşmenin semeresi elimizdeki nesil ! Aksine kitapla, kalemle, makaleyle çocuklarımızı hemdem etmenin yollarını keşfetmek lazım
Daha fazla yorum görüntüle