Amerikalı Aktör Luke Alexander Brooks İsrail’in park katliamına tepki göstererek tüm dünyadaki sanatçıları Filistinli çocukları kurtarmak için harekete geçmeye çağırdı.

AMERİKALI OYUNCUDAN TÜM DÜNYADAKİ SANATÇILARA ÇAĞRI

Amerikalı Aktör Luke Alexander Brooks, çocuğunun hastalığıyla ilgili kişisel deneyiminin ardından tüm sanatçılara Filistin için eylem çağrısında bulundu.

Brooks, oğlunun hastalığından ve kendisini içinde bulduğu kritik durumdan bahseden bir video hazırladı ve ayrıca hastanenin bombalanması veya yeterli yiyecek ve temiz su bulunması konusunda endişelenmesine gerek olmadığını vurguladı.

Dünyanın her yerindeki ebeveynlerden kendilerini Filistin halkının yerine koymalarını ve çocukları kurtarmak için onlar adına harekete geçmelerini istedi.

Amerikalı aktörün oğlu hastalandı ve zamanında hastaneye yetiştiremezse neredeyse onu kaybediyordu. Yaşadığı dehşet ve endişe duygularını anlatıyor ve bunları Gazze'deki babaların duygularına benzetiyor.

'PARKTAKİ ÇOCUKLARI ANCAK RUHSUZSANIZ ÖLDÜREBİLİRSİNİZ'

Brooks konuşmasında şunları söyledi:

Ne yani, tırmanma merdivenlerinden birinde Hamas savaşçısı mı vardı?

Ey İsrail, dünyanın en gelişmiş füze güdüm sisteminin, bir parkı nasıl kazara havaya uçurduğunu duymak için sabırsızlanıyorum.

Parktaki çocukları yalnızca ruhsuz olursanız öldürebilirsiniz.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Hamza 30.04.2024 10:21
    Siyonist katiler hadlerini aştılar insanları boğazlayıp sağ toprağa gömmüşler parkta oynayan çocukları öldürmüşler pazar yerleri yardım için toplanan kalabalığa bomba atıp yüzlerce masum Filistin liyi kalt etmişler hastanedeki sivillere hunharca toprağa gömmüşler yüce ALLAH ın laneti gazabı üzerlerine olsun İslam ülkeleri nerde dünya nerede insanlık yok ediliyor
  • Misafir 30.04.2024 05:35
    Rabbim sana hidayet , bizlere de uyanmayıı nasib eyleye.
  • Kığılı 30.04.2024 03:09
    Hay ağzına yüreğine sağlık insan. Zülümün dini yok kim zulüm yapıyorsa onlara lahanet olsun bildiğim tek şey budur