Gizli harfi bulmanız için hazırlanan bu görsel, göz egzersizi yapmanızı sağlayacak bir zeka testidir. Nasıl ki vücudumuzun sağlığını korumak için egzersize ihtiyaç duyuyorsak gözlerimizin de bu tür egzersizlere her daim ihtiyacı vardır.

Gizli harfi bulma adı altında hazırlanan bu optik göz testleri gibi görselleri düzenli olarak çözmek, göz kuruluğunu ve bulanık görmeyi önlemede destek olabilir. Aynı zamanda göz yorgunluğu oluşmasını önleyerek daha verimli çalışmaları için harekete geçirebilir.

İşte bu yüzden haber7.com ekibi olarak görüşünüzü test edecek ve egzersiz yapmasını sağlayacak “gizli harfi bul” başlıklı bir optik yanılsama göz testi hazırladık.

6 SANİYE İÇERİSİNDE GİZLİ HARFİ BUL

Yukarıda paylaşılan görselin herhangi bir yerinde bir harf gizli ve bu gizli harfi bulmak için sadece 6 saniye süreniz var. Bu görsel görme becerilerinizi test eden ve gözlerinizin egzersiz yapmasını sağlayan bir optik testtir.

Gizli harfi bularak gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu hem de dikkat seviyenizin ne denli yüksek olduğunu anlayabilirsiniz. Verilen süreye sadık kalarak tüm görseli baştan sona tarayın. Bakalım en dikkatli ve ayrıntıları gözden kaçırmayan kişiler arasında girebilecek misiniz?

Üstün gözlem becerileri olan kişilerin arasında girmek için biraz acele etmeniz gerekiyor. Sayfayı kayırmayı burada durdurun ve görsele iyice odaklanıp gizli harfi bulmaya çalışın. Çünkü birazdan gizli harfi bulmak için halen daha arama yapan okuyucularımızın endişesini ortadan kaldırmak için çözüm görselini paylaşacağız.

Gizli harfi bul adlı optik yanılsama testimizi sevdiyseniz, sevdikleriniz ve aileniz ile paylaşabilir onların da kendini test etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Gitmeden önce aşağıda sizler için hazırladığımız diğer zeka testi bulma içeriklerine bakabilir ve kendinizi test edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir;

 

Yorumlar 0 Yorum Var