Kocaeli'de bir grup başıboş sokak köpeği, aralarına aldıkları yavru köpeği parçaladı.

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasından kayda aldığı görüntülerde, köpek sürüsünün yavru köpeği parçaladığı anlar izleyenlere korku dolu anlar yaşattı.

Bölgede yaşanan köpek sorunu hakkında olaya şahit olan vatandaş, "Yuvam Akarca Konutları Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Hekimoğlu Sokak'ta 4 Mayıs Cumartesi sabahı burada bir köpek vahşeti yaşandı. C1/1 2 C1/3 blok ve C1/4 blok mahallindeki köpek sürüsü küçük bir köpeği parçalayarak öldürdüler Daha önce de çocuklara kadınlara öğrenci ve köpeklerin birbirlerine saldırarak ısırma ve yaralanmaları olmuştu İzmit Belediyesine şikayette bulunduk köpeklerin toplatılmasını istedik ancak, kimse bir şey yapmadı. çocuklar okullarına bakkala ve büfeye insanlar işlerine gidip gelmekte Mesai saatlerinde çok korkuyorlar. Sokak hayvanları ansızın insanlara çocuklara ve birbirlerine zarar veriyorlar. Hepsinin toplanmasını ve götürülmesi Önemle rica ediyoruz." dedi.

KAYNAK: KOCAELİ GAZETESİ

Yorumlar 100 Yorum Var
  • uçmuş bu 13.05.2024 17:28
    Uçmuş bu, köpeklerin karnı doyarsa saldırmazlarmış, Tam tersine karınları ne kadar çok doyarsa o kadar daha çok saldırırlar. Bu köpekler nasıl iri, nasıl besili, koca koca köpekler, aç da görünmüyorlar, peki neden saldırdılar o zaman.
  • Kerem 06.05.2024 18:49
    Sokaklarda köpek istemiyoruz. Barınaklarda yaşasınlar yada sahiplensin kim istiyorsa.
  • Misafir 06.05.2024 18:03
    Bu köpekler çiğli mi?
  • MERYEM 06.05.2024 17:05
    Yazık köpekler açlıktan birbirimi yiyor, oradaki insanların utanması gereken durum.Köpeklere yiyecek verseler onların karnı doysa birbirlerini asla yemezler. Allah sizin gibilerin ocağını söndürsün ki açlık içinde geberin insan görünümlü şarlatanlar !
  • Abdüsselam AKSAN 06.05.2024 17:00
    Hani "İt iti ısırmazdı." demek biz insanlara baka baka huyları bozulmuş.
Daha fazla yorum görüntüle