Dün gece güneşte yaşanan büyük patlama sonrası ortaya çıkan 'Aurora Borealis' Kuzey Işıkları başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin de bir kaç noktasında görülmeye başlandı. Avrupa'ya uçuş yapan Türk pilotları ise kuzey ışıklarını havadan görüntüledi.
Dün gece güneşte yaşanan büyük patlama sonrası ortaya çıkan kuzey ışıkları başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin de bir kaç noktasında görüldü. Avrupa'ya uçuş yapan Türk pilotları ise Kuzey Işıklarını yakından takip etti.
Başta Türk Hava Yolları, Sun Express ve Pegasus'un Avrupa uçuşlarında bulunan yolcular, kabin ve uçuş ekipleri bu görsel şölene tanık oldular. Kuzey ışıklarını uçuş sırasında gören pilotlar bu muhteşem anı fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi.
-
Misafir
12.05.2024
00:20
Ben de "dünden beri niye bu kadar rahatsızım" diyorum. Görmem bile etkilendi. Meğer güneşte patlama olmuş..
Beğen
-
Mustafa
12.05.2024
00:17
İyonik hızlı parçacıklar. Elektron ve proton tanecikleri. Güneş niye böyle davranıyor. Normalden fazla. Hayırdır inş
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle