Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, çocuklarla buluşarak, sorularını cevaplandırdı.

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir, "Bazen aklınıza geldiği zaman Abdullah abinize de dua edin olur mu? Çok güzel ve keyifli bir röportajdı. Teşekkürler çocuklar!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Can 18.05.2024 10:20
    Sayın başkanım fazla medyada görünmeyin.Kimi medyada parlattılar sa yok oldu.Bursa belediye başkanı gibi.Hep buralardaydı.Hiç icraatı yoktu yada konuşulmuyordu.
  • Resul 14.05.2024 18:34
    Çocukları seven birinin kalbinde merhamet vardır merhametli bir insan sevmenin yaşamanın temeli olduğuna inananlardandır umarım mazlumları sevindirir onların dualarını alır..
  • ALİ KARA 13.05.2024 16:27
    sayın başkanıma , kolaylıklar ve başarılar diliyorum
  • mehmet 12.05.2024 16:23
    Bir bağcılarlı olarak kentsel dönüşüme verdiğiniz öncelik vurgusunu sahada da görmek istiyoruz artık. Bu 5 yıl geçmiş dönemlere benzemesin lütfen artık somut adımlar atılsın .Gerekirse kanun hükmünde kararnameler ile evleri zorunlu dönüştürmeye çalışın. çocuklarımız geleceğimiz onlar bari sağlam binalarda otursun.
  • Ruhkalp 12.05.2024 01:54
    Istebu ozguven cocuklarda zirve yapiyor .okullara gitmelibaskanlar .bir tanesi gidiyor. Sinif Baskani secilen bir kizimiz beni secerseniz baskani getircem demis .herkes sasirdi .kizimizin oz guvenini saglamis oldu onurunu yuceltti hedefyukseltti. Herkes memnun oldu sokakta cocuklar okullarina davet ediyorlar. Istebu bir rte muhalifiyim tebrik ediyorum akp li baskanlari