Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da yeni teknik direktör belli oldu. Yeşil-siyahlılar, teknik direktörlük görevine Ertuğrul Sağlam'ı getirdi.

Ertuğrul Sağlam ile 1.5 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığı aktarıldı. Kocaelispor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile 1.5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Ailemize tekrar hoş geldin Ertuğrul Sağlam!"

54 yaşındaki teknik direktör, Mustafa Gürsel'den önce görev aldığı Kocaelispor'da bu sezon 24 maça çıkmıştı. Kocaelispor, Ertuğrul Sağlam döneminde bu sezon 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrılmıştı.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek