Balıkesir'de kuryelik yapan Ata Emre Akman, çalıştığı zincir restorana gelen siparişi adresine teslim ettikten sonra, E.Ö. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülmüştü.

Olay anına ait görüntüler kameraya takıldı. Evden inen Ata Emre'yi E.Ö.'nün yakasından tuttuğu ve defalarca bıçakladığı ortaya çıktı.

Öte yandan katil zanlısı E.Ö'nun 6 ayrı suçtan adli sicil kaydı bulunduğu öğrenildi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ AKMAN TOPRAĞA VERİLDİ 

Hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın cenazesi (20), Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verildi.

 

Yorumlar 779 Yorum Var
  • H. Yılmaz 24.05.2024 10:38
    Öldürenin cezası yiyip içip hapiste yatmak. Haksız yere adam öldüren kişi öldürülmedikçe bu tür cinayetleri biz her zaman izleriz.Cezaların caydırıcılığı yok . "Öldürürüm, paşa paşa yatarım" anlayışı hakim. Böyle olunca da verilen ceyı kişi ödül gibi görüyor.
  • Öznur Karadeniz 19.05.2024 06:47
    Böyle gözler önünde defalarca bıçak darbesi indirsin ve bunun cezası hapis olsun kabul edilemez bir adalet bu.Doğru düzgün cezalandırma sistemi gelsin artık.Çok dengesizlk var suçlara ceza verirken neye göre değerlendiriyorlar aklım almıyor ya
  • Erhan 17.05.2024 16:18
    Aşın bu adi aşşağlık yaratığı Türkiye'nin canını ciğerini yüreğini yaktı yakıyor bu acıya tahammül edilmez,hepimizin çocukları var bu nasıl bir yaratık derhal Türkiye bundan ve bunun gibilerden kurtulmalıdır bunlar yok edilmelidir.
  • Resul 17.05.2024 10:40
    İdam gelmeli artık ülkenin çivisi çıktı
  • E.B. 16.05.2024 19:50
    Buraya ne yazsam ofkemi telafi etmez aldığı nefes haram ona ne istedin güzelim çocuktan karaktersiz meymenetsiz yandı ana baba yüreği bu görüntüleri izleyince noldu O ana babaya diner mi vicdanındaki sızı diner mi acısı ne istedin ya neyin öfkesini çocuktan aldın bile isteye çocuğu orda hale getirmiş
Daha fazla yorum görüntüle