Ankara'da bir taksici, aracına çarpan sürücü tarafından satırlı saldırıya uğradı. Taksideki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırgan şahsın, taksicinin parmağını satırla kopartması kan dondurdu. Taksicinin saldırgana yalvardığı, saldırganın ise durmadan satırla vurması anbean kameraya yansıdı.

ÖNCE ÇARPTI, SONRA DA SATIRLA DEHŞET SAÇTI

Olay, saat gece 03.27 sıralarında yaşandı. İddiaya göre seyir halindeki bir araç, yolcu almak için yol kenarında bekleyen taksinin aynasına çarptı. Taksici, aracına çarpan sürücüye korna çalarak tepki gösterdi. Kendisine korna çalınmasına sinirlenen sürücü araçtan inerek elindeki satırla taksiciye saldırmaya başladı.

TAKSİCİNİN BAŞPARMAĞI KOPTU

Saldırı anı, taksinin güvenlik kamerasına yansırken saldırgan şahıs, taksiciye satırla defalarca vurdu. Saldırganın durması için yalvaran taksicinin, aldığı darbeler sonucu başparmağı koparken saldırgan ise kayıplara karıştı.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • Erdem 15.05.2024 15:26
    Idam ah ah ah idam nerdesin .....
  • 04 10 15.05.2024 15:26
    andoid uygulamanıza da size de , her haberden sonra küfür yiyorsunuz ben söyleyeyim de siz devam edin gene.
  • adalet 15.05.2024 14:48
    allah için vurma diyor adam ateist allaha inanmıyor yine saldırıyor nasıl müslüman devletiz ceza da vermezler
  • Türk 15.05.2024 14:47
    Yaratan Allah, insanı en iyi tanıyan Allah, ama kanunları koyan insanlar, modern hukuka devam edin siz, bakalım nereye kadar...
  • ülke bitmiş 15.05.2024 14:23
    bu ülkede artık silahsız sokağa bile çıkılmaz . millet arabasında her türlü aleti taşıyor . trafikte işinden evine dönen araçları çevireceğinize gidin bunları çevirin . adamın arabasında ruhsatsız silah buluyorlar ama içeri bile girmiyor . ondan sonra niye bu kadar suç işleniyor bu ülkede .
Daha fazla yorum görüntüle