Slovakya’nın Rus yanlısı Başbakanı Robert Fico’nun ülkenin Handlova kasabasında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında düzenlenen silahlı saldırıda yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı, saldırganın yakalandığı bildirildi.

FİCO YARALANDI

Silahlı saldırıda Slovakya'da 3 dönem başbakanlık koltuğuna oturan Fico'nun yaralandığı ve yakındaki bir hastaneye sevk edildiği kaydedildi.

SİLAHLI SALDIRGAN YAKALANDI

Emniyet güçlerinin silahlı saldırganı yakaladığı bildirildi.

CUMHURBAŞKANI CAPUTOVA'DAN AÇIKLAMA

Slovakya Cumhurbaşkanı Zuzana Caputova, Başbakan Fico’ya yönelik silahlı saldırıyla ilgili “Bugün Slovakya Başbakanı Robert Fico'ya yapılan ve mümkün olan en güçlü ifadelerle kınadığım acımasız ve pervasız saldırı beni tamamen şok etti. Bu kritik anda kendisine güç ve hızlı iyileşme diliyorum. Düşüncelerim onun ailesi ve yakınlarıyla birlikte” açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Yusuf 15.05.2024 22:26
    DSÖ denilen küreselci örgütün ve diğer küresel projelere hayır diyenleri tek tek indiriyorlar. Afrika’da da daha önce 4 tane Başkanı vurdular. Allah’ın belaları sanki tüm devletler babalarının malıymış gibi herkesi projelerine onaya zorluyorlar.
  • ZAZAÇERKEZKIRMASI 15.05.2024 20:26
    Geçmiş olsun dileklerimle sözlerime başlıyorum evet üzücü hadise.Güvenlik yaşamda hayati konudur dışarıdan ve içeriden gelebilecek tehdit eylem ve tehlikelere yönelik alınan tedbirler güvenlik olarak tanımlanır.Eylem bireysel suikast ise istihbaratlarının birimlerininde hatası olduğunu düşünmüyorum.
  • hayri 15.05.2024 19:57
    güvenlik zaafiyeti. güvenlikten tasarruf edilmez.
  • Resul 15.05.2024 19:41
    Dünya Sağlık değil dünya terör örgütü
  • Erpınar 15.05.2024 19:23
    Bütün fitnelerin altında büyük şeytan, büyük şeytanın da altında yahudi çocukları vardır.
Daha fazla yorum görüntüle