AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Konya’da seçim sonrası Yeniden Refah'a geçen belediyede çalışanlara mobbing uygulandığı ve haksız işten çıkarmalar yaptığını belirterek engelli bir vatandaşa yapılan skandal zulmü afişe etti.

KONYA'DA YENİDEN REFAH PARTİLİ BELEDİYE ENGELLİ PERSONELE MOBBİNG SKANDALI

TBMM'deki konuşmasına "Seçim bölgem Konya'damuhalefet partileri tarafından yönetilmeye başlayan belediyelerde mobbing ve işten çıkarmalarla ilgili çok sayıda şikayet gelmeye başladı" diyerek başlayan vekil Baykan şu ifadeleri kullandı:

BİR PARKTA BULUNAN TUVALETİN ÖNÜNE MASA KOYUP  ENGELLİ PERSONELE YENİ GÖREV YERİ İLAN ETTİLER

"Konya'da bir belediyemizde çalışan yüzde 54 engelli bir personelin görevi Fen İşleri Başkanlığında olmasına rağmen bir parkta bulunan tuvaletin önüne konulan masaya oturtulması ve yeni görev yeri olarak bildirilmesi hangi vicdanın eseri, hangi belediyecilik anlayışının tezahürüdür? İlgili personelin engelli olması nedeniyle şimdilik kişi ve belediye ismi vermiyorum. Dileyen vekillerimize bilgisi verilecektir.

'YÖNETİMİNE GELDİĞİNİZ BELEDİYELERDE İŞİNİZ ENGELLİ PERSONELLE UĞRAŞMAK MIDIR?'

Milletvekili arkadaşlarımdan belediyelerinde yapılan bu tarz uygulamaları takip etmeleri ve böyle vicdansız durumlara müsaade etmemelerini temenni ediyorum. İnsanların işi, emeği ve kişilik haklarıyla uğraşmaya devam ederlerse bizler de bunları söylemekten haklarını savunmaktan geri durmayacağız. Yönetimine geldiğiniz belediyelerde işiniz engelli personelle uğraşmak mıdır? Ayıptır, günahtır!"

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Ertuğrul 16.05.2024 20:47
    Yahu anlamadınız mı fatik rahmetli Erbakanın sadece soyadını taşıyor misyonu chpkk nin kopyası eş misyonu yani
  • MUZTAVA 16.05.2024 10:44
    Biyiklari beyaz olan saclari boyama.
  • Cesur ADAM 16.05.2024 10:22
    Vebali ona oy verenlerni boynuna :)
  • Anadolu 16.05.2024 09:56
    Yeniden refah belediyesimi yapmış bunu? Desene bunlarında diğerlerinden farkı yok. Yine en iyisi Ak parti. Devam İnşaALLAH
  • Alg 16.05.2024 09:14
    Mıras yedi genel başkanları ne halt karıştırıyor. Her halde patronlarından haber bekliyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek