İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde 13 yaşındaki bir çocuğun 2 akranı tarafından önce zorla ayakkabılarını yalamaya zorlanıp sonra feci şekilde darp edildiği görüntüler büyük tepki çekti.

Amanda Pheonix, oğluna üç ayrı olayda saldırdığı ve hatta ayakkabılarını yalattığı iddia edilen iki gencin davranışlarından şikayetçi oldu. Dehşete düşen anne, internette dolaşan aşağılık videolarda oğluna saldıran ve eziyet eden iki zorbanın eylemlerini eleştirdi.

Amanda Pheonix, 13 yaşındaki oğlu Ashton'ın iki zorba tarafından dövüldüğüne dair çok sayıda video gönderilmesi üzerine dehşete düştü. Anne, oğlunun dört ay boyunca iki çocuk tarafından eziyet gördüğünü iddia ediyor.

İngiliz Gazetesi Mirror'a yaptığı açıklamada anne Pheonix oğlunun üç ayrı olayda saldırıya uğradığını söyledi. Ancak olay ancak üçüncüsünden sonra polise bildirilmiş, çünkü oğlu birilerine anlatırsa daha da kötüleşeceğinden o kadar korkmuş ki bunu ondan saklamış.

VİDEODA BİR KIZ "İYİCE YALA" DİYOR

Kliplerden ikisinde, saldırganlar dehşete düşmüş genci tekmelerken ve yumruklarken görülüyor.

Diğer görüntülerde okul çocuğuna saldırganın ayakkabılarını beğenmesi söyleniyor. "İyice yala" diyen bir kız sesi, tüm olayı filme alırken çocukla alay ediyor.

Anne Pheonix, "aşağılayıcı" ve "küçük düşürücü" saldırının ardından oğlunun ruh sağlığı üzerindeki uzun vadeli etkilerinden korkuyor. Anne, Ashton'ın bir dizi saldırı nedeniyle o kadar sarsıldığını ve evden çıkmaya korktuğunu ifade etti.

ARTIK TEK BAŞINA OKULA GİDEMİYOR

"Eskiden okula yürüyerek giderdi ama artık götürülüp bırakılması gerekiyor," diyen anne "Geçen gün okulda sadece iki buçuk saat kaldı ve anksiyete nöbeti geçirdiği için tekrar alınması gerekti." dedi.

Anne, videoların oğlunun 10 mil uzakta yaşayan eski kız arkadaşı tarafından etrafa gönderildikten sonra kendisine gönderildiğini söyledi. 

2 GENÇ TUTUKLANDI

Kuzey Yorkshire Polisi olayla ilgili olarak iki gencin tutuklandığını doğruladı. Bir sözcü yaptığı açıklamada şunları söyledi: "9 Mayıs Perşembe günü Selby'de meydana gelen bir olayın ardından 13 ve 15 yaşlarındaki iki çocuk saldırı şüphesiyle tutuklanmıştır. Her ikisinin de ifadeleri alınmış ve şartlı kefaletle serbest bırakılmışlardır. Konu şimdi Gençlik Sonuç Paneline sevk edilecektir."

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Diyarbakır 19.05.2024 11:55
    Ne olmuş hassas video demişler Gazze çocuklarının yaşadıkları yaninda hiç tâbi konu Yahudiler olunca hassas oluyor batsın dünyanız
  • Kaysi 18.05.2024 20:38
    Cok basit bir gece ansisizin issiz bir kösede hepsini tek tek avlarim benim cocugma böyle yapani .madem baskalari cocuklarina sayip cikamiyor ozaman onlar hesabini verir
  • Ersin 18.05.2024 19:36
    Idam olmayan ulkede adalet yoktur. Bu katiller oyle veya Boyle Bir yolunu bulup hicbirsey olmamis gibi aramizda dolasacaklar.
  • adem 18.05.2024 19:11
    insanlık son sürat kıyamete doğru koşuyor.
  • Avrupa 18.05.2024 18:55
    Avrupa ve Amerika da bunlar sürekli yaşanır olan olaylar. Üzücü olan, Türkiye medyasının bunları Türk milletine göstermek için hiç bir çabalarının bulunmaması. Dolayısıyla avrupada medeniyet falan yok. Ellerindeki medya gücüyle geri kalmış ülkelere kendilerini demokratik ve şirin gösteriyorlar
Daha fazla yorum görüntüle