Saplantılı köpek sever bir kadın, başıboş köpeklerden korkarak yoldan geçemeyen bir kadının yardım talebine skandal bir cevap vererek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülere ise büyük tepki yağdı. 

Başıboş köpek sorunu giderek büyürken bir de saplantılı köpek severlerin yaptıkları tepki çekiyor. 

TikTok’ta paylaşılan bir video köpek sorununun son örneği oldu. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Bahçemde tam köpeklerimi beslerken bir tane dışarda kapının önünde bekleyen köpekten korkan hanımefendi bana seslenir..." notuyla sokaktaki köpeklerden korkarak kendisinden yardım isteyen bir kadına verdiği cevabın görüntülerini paylaştı. 

Görüntülerde köpeklere mama hazırlayan kadının, dışarıdaki kadına, “Şu an işim var kimsiniz?” dediği duyuluyor.

“DEVAM ET YOLUNA YA DA YOLUNU DEĞİŞTİR”

Sokaktan geçemeyerek yardım isteyen kadına, “O köpek benim değil. Türkiye’de 16 milyon köpek var teyze devam et yoluna ya da yolunu değiştir.” cevabını veriyor.

Saplantılı köpek sever kadın, yardım bekleyen kadına yardım etmediği gibi sinirli sinirli köpeklerine mama hazırlamaya devam ediyor.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan kadının paylaşımına binlerce tepki gösterildi. 

 

Yorumlar 55 Yorum Var
  • Hamdi 22.05.2024 15:03
    16 milyon köpek ne ya? Mama lobisi diyorlardı da, komik geliyordu. Bu hayvansever pıtırcıklar görünümlü insanların ve Hayvansever dernek başkan ve yöneticilerinin mal varlıkları araştırılsın.
  • PENDIK 22.05.2024 09:51
    Madem Hayvanseversiniz Tavuk, Keci, Koyun besleyin de ülke ekonomisine ve insanliga bir faydaniz olsun. Köpek Fanatikligi ile birak fayda getirmeyi, ithal mamalar yüzünden ülke ekonomisine zarar veriyorsunuz. Insanlarin ölmesine, sakat kalmasina sebep oluyorsunuz. Bir de kültürlü, millete tepeden bakan tavirlariniz yok mu. Sizinki gibi düsüncesizler, ülkenin en cahil grubudur benim gözümde.
  • Türk 22.05.2024 09:17
    Bunları fonlayan gavurlar halimize bakıp kahkahalar atarak gülüyordur Nasıl zavallılık bu diye
  • umur 22.05.2024 09:13
    Bunlar dışarıdan fonlanıyor Devlet fon alanları tespit edip Vatana ihanetten hapse atmalı bunları ki Bunlara özenenlere ders olmalı Üç kuruşa kendi halkını satanlara acımamalı devlet
  • Atakan 20.05.2024 00:15
    Bunlar Hayvan falan sevmiyorlar inanmayın bunların bu sözde hayvan seviciklerine bunları takip edin hiç biri İnsanları zerre kadar sevmezler
Daha fazla yorum görüntüle