Ankara'da, iki otomobil sürücüsünün yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Otomobildeki yolcu, tartıştıkları şoförün otomobilinin camını kırdı.

YOL VERME TARTIŞMASINDA OTOMOBİLİN ÖNÜNÜ KESİP SALDIRDILAR

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesi İncesu Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafikte ilerleyen iki şoför arasında yol verme nedeniyle tartışması çıktı. Yusuf Alperen Yenice kontrolündeki otomobilin önünü kesen iki kişi araçlarından indi.

CAMA YUMRUK ATARAK TUZ BUZ ETTİ

Tartışmanın büyümesi ile yolcu koltuğundan inen şahıs Yenice’nin otomobilinin şoför tarafındaki camına yumruk atarak tuzla buz etti. Yenice, yaşanan o anları cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

'ARACIN BİRİ GENİŞTEN ALARAK ÖNÜME GEÇMEYE ÇALIŞTI, UYARI MAKSADIYLA KORNAYA BASTIM'

Yusuf Alperen Yenice, “Kütüphaneden çıkmıştım evime gidiyordum. İncesu kavşağında ben sola dönerken aracın biri genişten alarak önüme geçmeye çalıştı. Ben de kaza yapmamak için uyarı maksadıyla kornaya bastım. Herhalde yanlış anlaşılma oldu, 300-400 metre ilerde şoförle beraber inip iki kişi önümü kestiler. Yolcu koltuğundaki erkek şahıs camımı yumruk atarak patlattı. Cam patladıktan sonra onları çektiğimi anlayıp telefonumu almaya çalıştılar. Tahminimce görüntüleri silmek isteyeceklerdi. 

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Fasulye 20.05.2024 17:13
    Ayrimsiz trafik kültürü egitimi ahlaki terbiyesi olmayan milletiz..Bu cama yumruk atana agir ceza verilmeli..Ben hakim olsam hani hayal bu ya 10 sene hapis veririm ve hakimligide birakirim.
  • hüseyin 20.05.2024 15:32
    bu hareketin cezası en az 6 ay hapis olmalı. cezalar caydırıcı değil o yüzden heran böyle haberlerle karşılaşıyoruz.
  • vatandaş 20.05.2024 14:48
    hadi.adalet.yap.gereğini.
  • adil 20.05.2024 14:03
    tam bir maganda cezasını verin...
  • SÜLEYMAN 20.05.2024 13:57
    Mesela AVRUPA yı örnek gösterenler var ya ? Avrupa yı vatandaş güzelleştiriyor anlayışı ile kurallara uyması ile hoşgörülüğüyle. anlayacağınız bu devlet işi değil millet işi. Birbirimize saygı sevgi göstermedikçe ülke yaşanmaz olmaya devam edecek.
Daha fazla yorum görüntüle