İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterinin kazaya uğraması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam saatlerinde "Türkiye Cumhuriyeti olarak İran makamlarıyla tam irtibat ve koordinasyon halinde hadiseyi yakından takip ettiğimizi ve gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." açıklamalarını yaparak helikopterin bulunmasına yönelik destek vermeye hazır olduklarını ifade etmişti. 

HALK TV ekranlarında konuşan ve CHP'ye yakınlığı ile bilinen Can Kakışım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerini 'Boş bir açıklama' diyerek alay konusu haline getirdi ve "İran'a ne üzerinden yardım önerdiniz? Ne gibi bir yardımımız olacak onu da anlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kakışım'ın bu sözlerinden sadece saatler sonra AKINCI İHA, içinde İran Cumhurbaşkanı ve beraberindekilerin bulunduğu helikopterin enkazının yerini tespit etti. 

Yorumlar 269 Yorum Var
  • ERZURUMLU 21.05.2024 01:31
    Vallahi bunların kökenini araştırsınlar 100'de 99 yahudi çıkar bir insan ekmeğini yediği devlete bu kadarmı düşman olur ısrarla ve iddialı söylüyorum bunların hepsi yahudi kökenlidir chp ittihat terakki'nin devamıdır ittihat terakkiyi de masonlar yani yahudiler kurmuştur bilmem ki başka söze gerek varmış.
  • Alp Arslan 20.05.2024 23:38
    Dikkat edin havacılığımızı ilgilendiren her hafife almada anında rezil oluyorlar. Altaylı, mengü..cok örnek var. Ama bir türlü vazgeçmiyorlar. Kayseride kapattiklari ucak fabrikasi da ilk rezaletleri. iktidar olursalar ki olacaklara yol yapıyorlar ki tahfif etmekten vazgeçemediler..
  • Ctb 20.05.2024 22:36
    Bu kadardami insan nankör ve de hainliğini belli eder bunların soyunu sopunu ilerisini gerisini birisini alayını hepsini babalarının yanına yani ülkelerine göndermek lazım diye düşünüyorum
  • Vatansever 55 20.05.2024 22:07
    İki süslü cümle kurarak kendilerini kültürlü göstererek, gerçekleri kamufile etmeye çalıyorlar. Şu bir gerçek ki Türkiye yöneten ve yönlendiren bir ülke artık. İHA ile SHA ile kim bu Ülke için, hizmet ederse gurur duyuyoruz.
  • skymoon 20.05.2024 21:38
    Rabbim bana ve neslime chp ye oy verdin sorgusundan muhafaza eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle