İsrail Dışişleri ve Güvenlik Komitesi Amit Halevi, Hamas'ın Gazze'de sadece Refah şehrinde taburunun kaldığına yönelik kendilerine sunulan raporun gerçeği yansıtmadığını, Kassam taburlarının büyük oranda etkin olduğunu söyledi.

Gazze Şeridi’nde İsrail işgaline karşı kurtuluş savaşı veren Hamas teşkilatının askerî kanadı İzzeddin Kassam Tugayları’nın 7 ayı aşkın süredir gerçekleştirdiği sert direniş, siyonist kamuoyunu şaşkına çeviriyor.

İsrail ordusunun üst düzey komutanlarının Gazze’de bocaladıkları ve hedeflere ulaşamadıkları itiraflarının ardından Knesset üyesi ve Dışişleri ve Güvenlik Komitesi üyesi Amit Halevi’den benzer sözler geldi.

Amit Halevi, Hamas taburlarının Gazze Şeridi’nde büyük ölçüde etkinliğini koruduğunu söyledi.

Knesset üyesi Halevi, kendilerine sunulan bilgilerin savaşın kazanımlarına ilişkin kamuoyuna sunulan tablonun yanlış olduğunu gösterdiğini belirtti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • temel 20.05.2024 23:40
    hamasi bitmesi imkansin belki bir kac yil ønce az idi sayi artik yuz milyon yeni hamas gelecek orda cocuklari ailesini yada babasini kaybetmis herkes ve yakinlari buyudugu zaman yada yakin zaman hamas demek olacak kimse bu yapilanlari kafirlere israile koymaz yanlarina bence yakin zaman her yerde saldiri savunma olur panik bittigi zaman