Aksaray'da hatalı park yapan sürücü, otomobilini kendisini uyaran trafik polisinin üzerine sürdü. Olayın ardından bölgeye çağırılan ekipler, sürücü ve yanındaki şahsı gözaltına aldı. Hatalı park yaptı, kendisini uyaran polisin üzerine otomobilini sürdü!

Olay, saat 13.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Otomobilini hatalı şekilde park eden sürücü Ardahan A.’yı caddede görevli trafik polisi uyardı.

Ardahan A., trafik polisi ile tartışmaya başladı. Sürücü, otomobilini bir akrabasının alacağını belirterek hatalı park konumunda bıraktı. Trafik polisinin ikinci uyarısı üzerine olay yerine gelen sürücünün akrabası Mustafa A. geldi.

OTOMOBİLİNİ TRAFİK POLİSİNİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Bu kez de Mustafa A. ile trafik polisi arasında tartışma devam etti. Trafik polisinin takviye ekip istemesi üzerine tartışma büyüdü. Sürücü Ardahan A., otomobilini trafik polisinin üzerine sürdü.

Takviye gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle sürücü Ardahan A. ile yanındaki Mustafa A., gözaltına alındı. Yaşanan olaylar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Trafik polisinin kendisine hakaret eden 2 kişi hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Ahmet Kır 21.05.2024 01:52
    Bu fiilin karşılığı ABD polisinin yaptığı gibi olmalıdır! Nokta!
  • Doğrucu Davud 21.05.2024 01:13
    Bazı meslekler maalesef çok horlandı, misal; polis, öğretmen vs. böyle devlet ciddiyeti böyle otorite olmaz, hainlerin özgür olduğu tek ülke, özgürlüğün cılkı çıkarıldı, rezalet, böyle olmaz, güney amerika gibi çete ülkesi olur kaos olur !..
  • Abhaz54 20.05.2024 23:49
    Hep aynı tipler .Bunlar hdpkklı hainler.Devleti bölme hayali kuran alçaklardan polisimize saygı beklemek aptallıktır .Bunların elinden Türk pasaportunu alıp Barzani ile anlasıp süreceksin Iraka .O kadar .Yoksa bu mücadele boşuna
  • Baba 20.05.2024 23:09
    Polise verin yetkiyi Amerikan polislerini örnek alın biraz
  • Türk 20.05.2024 22:52
    Al polisin elinden yetkiyi ondan sonra önüne gelen görevli memura hakaret etsin hatta saldırsın...
Daha fazla yorum görüntüle