HABER7

Filistin’in Gazze Şeridi’nde İsrail’in terör saldırılarına karşı koyan Kassam Tugayları ile Kudüs Tugayları sert mukavemetini sürdürüyor. Aksa Tufanı savaşının 227’nci günü geride kalırken İsrail ordusuna karşı birçok cephede ciddi operasyonlar düzenleniyor. Direnişe öncülük eden Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, dün gerçekleştirdiği operasyonların görüntülerini 5 farklı video ile yayınladı.

İsrail helikopterine füze ateşleyen, işgalci subayı keskin nişancı atışıyla vuran, tankları sıfır mesafeden havaya uçuran mücahidler, düşman askerleri ve araçlarıyla çatıştığı anları saniye saniye kayda alıp dünya kamuoyuna servis etmeyi sürdürüyor.

Kassam Tugayları’nın, Kudüs Tugayları birlikte Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliye kampında anti-zırh roketi ve bir fedai eylem bombası ile iki İsrail tankını hedef alan ortak operasyonunun görüntülerinde ilginç diyaloglar yer aldı. İsrail ordusuna ait Merkava tankını hedef alan mücahidler, eylemi kimin gerçekleştireceğine dair ikna konuşması gerçekleştirdi.

İsrail tankına sıfır mesafeden yaklaşıp çıplak elle bomba yerleştirdikten sonra süratle bölgeden ayrılmayı gerektiren çok tehlikeli mukavemet için öne atılan iki mücahid, eylemi düzenlemek için birbirini ikna etmeye çalıştı.

 20 Mayıs’ta yayınlanan video kaydında, Kassam Tugayları ile Kudüs Tugayları mensubu iki mücahid arasında geçen diyalog görüntülere şöyle yansıdı:

- Bırak, bırak

- Bu benim.

- Allah aşkına onu bırak

- Hayır Allah aşkına!

- Allah için onu bırak...

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Cenk1453 22.05.2024 12:33
    Siyonistlerin yeri toprağın altidir.cehenneme git siyonist. Biden sende cehennem.yocususun.
  • Savaş 22.05.2024 06:23
    Ey korkak müslüman devletleri yetkilileri hiç bir şey yapamıyorsanız bari şu kahraman mücahidlere el altından ne kadar silah, mühimmat ,helikopter düşürücü,uçaksavar,el bombalarını verin , yapmazsanız vallahi yarın Allah'ın önünde asla hesap veremeyeceksiniz
  • Ebu Ubeyde 21.05.2024 15:54
    Allah'ınıza kurban ..
  • Eko 21.05.2024 13:50
    Rabbim muhafaz eylesin , maşallah,düşmana fırsat vermesin yerle yeksan olasın İsrail tez zamanda
  • Zafer42 21.05.2024 13:37
    Allahu Ekber
Daha fazla yorum görüntüle