2023 yılında Hindistan'da kaydedilen görüntüler tekrar gündemde... Videoda başıboş köpekler tarafından ısırılmış bir çocuk ve çocuğunun ölümünü ve acısını gözyaslari içinde izleyen bir babanın o anları kayıt altına alınmıştı.

Türkiye başıboş sokak köpekleri sorununa acil çözüm bekliyor.
Ülkemizde de başıboş köpekler son iki yılda 94 insanımızı öldürdü.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • aksa 23.05.2024 11:59
    islam,a göre insana zarar veren hertürlü vahşi hayvan öldürülür.bu kadar biraz hadis okusak göreceğiz resullahın metodlarını.
  • Gerçekler 22.05.2024 06:06
    Köpekleri savunuyor görüntüsü ile insanlıktan nasibini almamış hastalıklı bir kitle var zararlı köpekler gibi bunlarında derdest edilmesi gerekiyor ve TCK ya özel madde eklenmeli bunlara uygulanacak her türlü şiddet darp ve cebri uygulama cezadan muaf olmalı masum hayvana eziyet edene en ağır ceza verilsin başüstüne ama bu alçak tayfaya en beterini hem kamu hem de biz vatandaşlar uygulayalım
  • Ayla 21.05.2024 23:25
    Son 2 yılda, bazı insanlar tarafından öldürülen kadın çocuk yani toplam insan sayısını, yine bazı insanlar tarafından tecavüz edilen insan sayısını, yine bazı insanlar tarafından öldürülen tecavüz edilen hayvan sayısını da paylaş eeeyy kanal 7. Yeter artık, bu katliam ve iğrenç algı çalışmanızdan midemiz bulanıyor.
  • Özel biri 21.05.2024 22:53
    Umarım bir vekili yada bakanın çocuğunu köpek ısırır ve Kuduz olur o gece yasa yururluge girer hemen hiç vakit kaybetmeden aksu taktirde ülkenin yarısi kırılsa önemli deyil
  • Aklınyolu 21.05.2024 22:33
    'Köpekçiler' bir merkezden yönetilen ve organize hareket eden bir örgüt gibi. Amaç köpekle anarşisi ile sokak ve meydanları güvensiz ve tehlikeli hale sokarak, tüm Türkiye'yi kaosa sürüklemek olabilir. Düşünsenize sokaklarda yüzlerce kuduz ya da başka hastalık taşıyan köpeğin dolaştığını ve insanlara saldırdığını. Bu durum bir savaş, doğal afetlerden bile çok tehlikeli olmaz mı.
Daha fazla yorum görüntüle