Nevşin Mengü'nün başıboş sokak köpeği sorunu hakkındaki tepki çeken sözleri şu şekilde;

Köpeklere sahip çıkması gereken, sorumluluk üstlenmesi gereken insanlar.

Ceza çekmesi gereken yine insanlar.

Kerli ferli koca adamsınız köpekten korkmak nedir şu devirde.

Köpekle anlaşmanın bir yolu var.

Saldırmaz sokak köpeği durduk yerde. Yok öyle bir şey.

Koşmayacaksın, bağırarak koşarsan hayvan da korktuğu için bağırarak senin peşinden koşar.

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Karanlık Kemal 24.05.2024 23:03
    Bu kız Atatürk çü değil. Atatürk yasalarına karşı çıkıyor. Köpek gözüne hangi çocuk parmağını sokmuş? Köpek çocuğa diş geçirmiş. Showcu, başka bildiğinden değil.Hayvan sevgisi bi buna kalmış sanırsın.
  • Jack Stern 24.05.2024 21:18
    Sanırım köpekler Beşiktaş'ta dolaşana kadar aynı safsatayi dinliyecegiz. Parası olanlar hayvan hakları der ama bu hayvanlar hey varoşlarda gezer. Kim bıraktı sıkılıp da oraya acaba?
  • Jack Stern 24.05.2024 21:14
    Ekrem İmamoğlu 5 sene İBB de. Ne kadar para harcamış sorunun çözümü için, bütçe ne kadar bu yıl için. Yakala aşı yap kısırlaştı aynı yere koy bunayeterince belediyelerin vakti vardı. Şimdi aynı şeyle gelmek sırf Erdoğana muhalefet için. Sonuç gene insanlar ölecek hükümeti engellerek
  • Jack Stern 24.05.2024 21:11
    Bende hayvan/insan düşmanı olmamak için insanların sokağa çıkmamasını tavsiye ediyorum. Otur evinde bir batılı turist ölürse o zaman belki çağdaşlar engellemez çözümü. Bir not daha Almanya azdegil yada ender değil burda hiç sokak köpeği yok. Çünkü gerçek hayvan sever var onlara kendi paraları ile kendi kurdukları derneklerde bakıyorlar.
  • Jack Stern 24.05.2024 21:09
    Sanırım köpekleri alıp üremesine izin veren sıkılıp sokağa bırakan hayvan severler gene önlemleri durduracak. Eee kulağa hoş gelen söz var nede olsa hayvanı sevmeyen insanı hiç sevmez.
Daha fazla yorum görüntüle