HABER7

Filistinli direnişçiler, Gazze Şeridi’ne giren işgalci İsrail ordusuna sert mukavemetini sürdürüyor.

Aksa Tufanı savaşının 229’uncu gününde İsrail askerlerine operasyonlarına devam eden Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, yeni görüntüler yayınladı.

3’ÜNÜ BİRDEN İNDİRDİ

Gazze Şeridi’nin kuzeyi ve güneyinde düzenlenen saldırılarda İsrail askerleri ve araçlarıyla girilen çatışmalar paylaşıldı.

Kuzeydeki Beyt Hanun’da, kazdıkları sipere saklanan İsrailli askerlerin arkasına sızan Kassam keskin nişancısı, 3 İsrail askerini vurduğu anlar videoda yer aldı.

Refah şehrindeki Brezilya mahallesinde ve Selahaddin Kapısı’nda işgalci askerlerin içine saklandığı tank ve buldozerler Yasin 105 roketiyle havaya uçuruldu.

Bir diğer görüntüde ise, Gazze şehrinin güneybatısındaki Netzarim eksenindeki bir binaya saklanan İsrail askerinin keskin nişancı atışıyla öldürülmesi belgelendi.

KASSAM YAYINLADI, İSRAİL İTİRAF ETTİ

Kassam Tugayları’nın İsrail askerlerinin öldürüldüğü görüntüleri yayınlamasının ardından İsrail ordusu, kayıplarının bir kısmını itiraf etti.

İsrail ordusu IDF’den yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde çıkan çatışmalarda biri binbaşı 3 askerin öldüğü, 4 askerin ağır yaralandığı belirtildi.

GECE OPERASYONUYLA 10 ASKERİ AVLADILAR

Kassam Tugayları’ndan gün içerisinde yapılan diğer operasyon bilgilendirmeleri ise şöyle:

El Kassam Tugayları, Refah şehrinin güneydoğusunda, Filistin-Mısır sınırındaki Brezilya mahallesinde Yasin 105 roketi i ve Şawaz bombasıyla iki D9 askeri buldozerini hedef aldı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin güneydoğusunda, Selahaddin Kapısı yakınlarında "Tandum" roketi ile bir siyonist asker taşıyıcısını hedef aldı.

Karmaşık bir operasyonda Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde, Beyt Hanun'un kuzeyindeki Tarım Okulu yakınlarında gece vakti düzenledikleri pusu ile 10 kişilik bir siyonist yaya birliğini " Ra'adiya" bombası ve el bombaları ile hedef alarak etkisiz hale getirdi. Ardından kurtarma kuvvetinin gelmesiyle birlikte Mücahidlerimiz, "Şawaz" bombasını patlatarak her iki kuvvetteki askerleri ölürdü ve yaraladı.

El Kassam Tugayları, Refah'ın güneydoğusunda Brezilya mahallesindeki Bahloul binası yakınlarında siyonist "Merkava" tankını "Yasin 105" roketiyle imha etti.

İSRAİL ASKERLERİNE ÖLÜMÜN ADRESİ ‘BREZİLYA’

El Kassam Tugayları, Refah şehrinin güneydoğusunda, Filistin-Mısır sınırındaki Brezilya mahallesinde Yasin 105 roketi ile bir D9 askeri buldozerini hedef aldı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin güneydoğusundaki Brezilya mahallesinde Yasin 105 roketiyle siyonist Merkava tankını hedef aldı.

El Kassam Mücahidleri, Refah şehrinin güneydoğusundaki Brezilya mahallesinde sıfır mesafeden iki siyonist askeri öldürdü.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin güneydoğusundaki Brezilya mahallesinde Yasin 105 roketi ile siyonist Merkava tankını hedef aldı.

El Kassam Mücahidleri, Refah şehrinin güneydoğusundaki Brezilya mahallesinde sıfır mesafeden iki siyonist asker öldürdü.

Yorumlar 104 Yorum Var
  • Ali - 1905 23.05.2024 09:42
    Hamza isimli yorumcu; Gazze mazze diyerek müslüman yurdunu küçümsüyorsan kafirlerin Gazze de taş üstünde taş bırakmadığına seviniyorsan, Allah azze ve celle de seni zelil etsin. Ticareti sıfırladı Türkiye senin dünyadan haberin yok galiba. Yazdıklarına bak ve hangi safta yer aldığını bi kontrol ediver. Yazıklar olsun sana.
  • Malatya Sevdalısı 23.05.2024 09:34
    Hay maşallah sübhanallah barekallah
  • hamza-ya cevap 23.05.2024 09:32
    terbiyesiz bir insansın, ve senin yorumunu da yayınlayan terbiyesizdir muhakkak.
  • Adalet 23.05.2024 09:28
    Allah'ım, Gazzeli kardeşlerimizin attığı her mermi tam isabet olsun ve atom etkisi göstersin. Yahudi teröristler arasında korkuya ve paniğe sebep olsun. Senin her şeye gücün yeter.
  • Ebu ubeyde. 23.05.2024 09:21
    Maşallah Allahuekber..
Daha fazla yorum görüntüle