AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesiyle yapılan Roma turunu eleştirdi.

Adem Yıldırım, İstanbul’da bakımsız otobüsler yolda kalırken İBB’nin yandaş gazetecileri İtalya turuna çıkarmasına tepki gösterdi.

Yıldırım, o gazetecilere yüklendiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Roma gezisini eleştirerek yandaş gazetecilere... Malasef önce Ekrem'in kayığına binmiş, şimdi Ekrem’in uçağına binmiş ve eminim İstanbul’a dönünce de Ekrem’in otobüsüne binecekler. Şunu bilsinler ben buradan kendilerini uyarıyorum İstanbul’da Ekrem’in otobüsüne de binseniz otobüs duruyor gidemiyor otobüsler yolda kalıyor, vatandaşlar görüyor sizi bu otobüsün içinde durmuş görürse gelir sizi otobüsü iteler yavaş yavaş hedefinize ulaşırsınız.”

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Yorum 23.05.2024 20:06
    Bunların gazeteci kılığına büründüklerini söylüyor. İBB parasıyla italyaya giden gazeteciler sağa sola saldırmadan kimseye hakaret etmeden kimseyi tehdit etmeden insan gibi çıkıp buna cevap vermelerini bekliyoruz.
  • 4242 23.05.2024 08:23
    Devlet versin, onlar yedirsin başkalarına!!!!!!!!
  • eko 23.05.2024 01:58
    burda yazan cahiller bilsinler..... reis in uçağına binen gazeteciler tümmasrafları kurumları karşılar ve yıllardır böyle. artı ibb tüm masrafları karşılamış artısı daha var reis le gidenler sanayiciler ve bunlarla birlikte gazeteciler. ibb nin yaptığı turizm gezisi. bir nevi diyet
  • Bir 22.05.2024 23:38
    Akp babasının parasıyla mi geziyor. Bunu yazın.
  • Halıl 22.05.2024 23:11
    eleştırmeyı artık bırakın hesap sorun hesap..Buyuk şehırbeledıyelerı Soyuluyor..hala hukumet seyrediyor..Katrılyonlarca rüşvet dalevere var..tasarrufa beledıyeler rıayet etsın..Tvler soygunları tek tek açıklasın..halk bılmıyor..Yalan dolan soygun almış başını gidiyor..İatanbul,Ankara izmır Adana,Antalya Bodrum..Marmarıs sahıl beledıyelerı..vurgun çok çok buyuk.