EuroLeague Final Four öncesi Fenerbahçe Bekolu taraftarlar ile Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman arasında tartışma yaşandı.

KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Fenerbahçe'yi karşılamak için havalimanında bulunan Fenerbahçeli taraftarları, Panathinaikos kafilesinin Berlin'e indiğini görmesi üzerine Ergin Ataman aleyhine önce 'Doping yapsana' tezahüratı, ardından da küfürlü tezahüratlarda bulundu.

ATAMAN'DAN KÜFÜRLÜ KARŞILIK

Bunun üzerine Ergin Ataman'ın da taraftarlara küfürlü karşılık vermesi üzerine tartışmanın boyutu alevlendi ve taraftarlar küfürlü tezahüratlarına devam etti.

Çok sinirlenen Ergin Ataman'ın "Güvenlik görevlileri nerede?" diye bağırdığı görüldü.

Final Four'un ilk ayağında Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos karşı karşıya gelecek ve kazanan ekip finalde Olympiakos - Real Madrid eşleşmesinin galibi ile eşleşecek.

Yorumlar 113 Yorum Var
  • Asil 23.05.2024 19:39
    Ataman bunun acısını yarin. Sahada alır
  • bilen biri 23.05.2024 13:21
    bu tezahuratlar tüm stadlarda ve salonlarda oluyor sanki sizlerin ağzı zemzemle yıkanmış olmasa iyi ama sizlerde yapıyorsunuz ama konu fener olunca saldır, sahi siz final four nedir bilirmisiniz almıyorlar sizi oralara çünki kapasiteniz yok siz gidin mahallede oynayın burada bari rahat bırakın
  • Murat 23.05.2024 12:11
    Mahmut Dereli denen yorumcu.Karsiyaka Gs maclarini izle ve Senin basketci ve taraftarinin ne kadar terbiyeli oldugunu gorursun
  • Vatandaş 23.05.2024 12:10
    İnşallah Fener kazanacak. Ayrıca Ergin hoca haklı, her zaman ki gibi fb taraftarı küfürbaz ve saygısız. Onlara sorsan kimse fb yi sevmiyor ama millet haklı çünkü kendilerinden başka kimseye saygı duymayan taraftar, yönetici ve sporcuları var.
  • yasin hoca 23.05.2024 11:48
    Ülkemizi temsil eden bir adamı protesto etmelerini bir fenerli olarak ayıp buldum.
Daha fazla yorum görüntüle