ÜLKE TV'de ekranlarında ÜLKE TV Ankara Temsilcisi Mustafa Pala'nın sunumuyla yayınlanan Gündem Özel programının konuğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Işıkhan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

Somut verilerin paylaşılması bizim için önemli. 

Özellikle kredi Yurtlar Kurumu'nda emeklilerimize uygun olan aylarda konaklamalarına fırsat tanınacak. GSB'ye bağlı tesislerde tesislerin emeklilerimize açılması söz konusu. Bunlar somut olarak ifade edeceğimiz şeyler. Emeklilerimiz kamuya ait misafirhanelerde sosyal tesislerde yüzde 15 düzeyinde bir indirimden faydalanabilecekler. Sosyal yaşama katılım süreçlerinde bizim hedefimiz sağlıklı ve başarılı yaşlanma süreçlerinde emeklilerimize yardımcı olmak.

Sosyal devlet olarak elimizde ne tür materyal varsa bunları gerçekleştireceğiz. Bankalarla yaptığımız anlaşmalar sonrası EMEKLİKART'ı hayata geçireceğiz. Eczane ve market harcamalarında, giyim mağazalarında indirim sağlayacağız. Bunları yeterli görmüyoruz. Web sayfamız kurulacak. Orada detaylara ulaşılabilir. Bayramdan önce bayram ikramiyeleri 3 bin olarak belirlenmişti. Bunun emeklilere yansıması için çalışmalarımıza hız vereceğiz. 

Yorumlar 0 Yorum Var