ABD'de, Filistin'e ve Filistinlilere destek her geçen gün artıyor. Amerikalı bir aktivist, "Filistinliler benim param ve vergilerimle ölüyor, Hayır, ben Filistinli değilim. Ama öldürülenler insan" diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Skut 26.05.2024 18:31
    Trabzoneli vicdan meselesi. Allah kime hidayet vereceğini kendisi bilir. Tarifin bütün müslümanları temsil etmiyor. Yanılmaz bir Allah.
  • Mustafa 26.05.2024 12:09
    Bu iş sadece bağırıp çağırmakla olacak iş değil. İnsanın tüm yaşam stilini değiştirmesi gerek. Anlamalıyız ki şu anda bizim konfor alanımız siyonist saflarının içinde. İstediğimiz kadar bağırıp çağıralım, konfor alanımızı terk etmeden bir siyonist askeri olmayı bırakamayacağız.
  • Trabzoneli 25.05.2024 13:19
    Bak güzel kardeşim biz aziz ve Necip bir milletin evlatlarıyız yüzde 99.99 Müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz helal lokmayı yiyoruz harama bulaşmıyoruz. Sen kim oluyorsun da bu gerçekleri bize haykıra biliyorsun senin kafelerde plajlarda barlarda dolaşman gerekmiyor mu? Bu gerçekleri nasıl yüzümüze vura vura söyleyip bizi utandıra biliyorsun ?
  • Gültepeli bjk 25.05.2024 11:07
    Eyy Türkiye, REİSS Reiss ülkemizde yahudi siyonist katil işgalci yahudi israilli vatandaşı istemiyoruz gerekirse referandum, halk oylaması yapılsın REİSS istemiyoruz bunları kovun ülkemizden sevicileri,yle beraber defedin ülkemizden istemiyoruz Yahudileri Türkiye'de REİS saygılar
  • Aydın 25.05.2024 11:01
    *Anka * İşte aranızdaki fark! sen hala kuaför , şatafat derdindesin o güzel yürekli insanda ölen çocukların derdinde. sen mi medeni insansın yoksa bu yürekli insanmı ? Allah ıslah etsin sizin gibileri
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek