HABER7

Fetullahçı terör şebekesinde iç savaş kızışıyor. ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki kampta firari olarak yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, örgütün üst düzey militanları tarafından “kaçırılarak” farklı bir noktaya götürüldüğü belirtiliyor.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in sağlık sorunları bahane edilerek Pensilvanya’daki kamptan çıkarıldığı ve farklı bir yere nakledildiği söyleniyor. Gülen’in kara kutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu’nun organize ettiği “kaçırma” eyleminin örgüt içerisindeki kavgayı derinleştirdiği ifade ediliyor.

Kaçırma eylemini ayyuka çıkaran isim ise Ebuseleme Gülen.

Elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, Pensilvanya’daki örgüt kampının önünden yayınladığı küfürlü videoda, “kaçırma” hadisesinden bahsetti. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’den “hocaefendi” diye bahseden Ebuseleme Gülen, “Hocaefendiyi başka bir yere kaçırdılar” ifadelerini kullanıyor.

Ebuseleme Gülen, “Ben varım. Benim gibi insanlar var Allah’tan. Ama burada o... çocukları da var işte. Ha pardon, şu anda burada değiller. Hocaefendiyi de kaçırdılar ya başka bir yere... Unutmuşum ya pardon. Hocamız yok artık.” diyor.

Ebuseleme Gülen’in sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı küfürlü paylaşımlar da ortaya çıktı. Yeğen Gülen’in yazdıktan sonra sildiği paylaşımlarda, Pensilvanya’daki “İstişare Kurulu” adlı yapılanmanın kendilerini devletle ve halkla karşı karşıya getirdiklerini, onların devlete teslim edilmesi gerektiğini söylediği belirlendi. Bu kadronun Türkiye’de darbeye kalkıştığını itiraf eden Ebuseleme Gülen, Cevdet Türkyolu ve Adil Öksüz gibi üst düzey FETÖ’cülerin ismini verdiği paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Şuraya yazalım da ölürsek filan bilin. Ben şahidim, başka şahitlerim de var. Gözümün önünde planladınız. Hocama sunup mecbur ettiniz. Kim bilir ne yalanlar dediniz ki bana Saffet beyin de yanında dedi ki ‘napayım evladım beni de kandırdılar.”

Hocaefendiyi kumpasa aldı abiler. O... evlatları. Bizi devletimizle ve halkımızla karşı karşıya getiren tüm abi, molla ve medyacıları teslim edelim. Ben o... çocuğu Barbaros yüzünden neden sıkıntı çekiyorum 8 yıldır? Şu an kürdanla dişini karıştırıyordur i...

8 yıl önce verecektik 20-30 o... evladını devlete. Salak gibi kahramanlık yaptınız. Aman susalım zarar gelmesin davaya. Zarar gelmesin mi? Daha ne yapacaklar! Darbe yaptılar lan!

Delikanlı olun. Çıkın açıklayın her şeyi. O... evladı Barbaros, Cevdet, Doktor Ali, Ali Sami, Adil. Ölmüşlernizi s....”

FETÖ PARAMPARÇA

Terörist elebaşı Fetullah Gülen’in yıllardır yanından ayırmadığı “sır küpü” Cevdet Türkyolu, Gülen'in sosyal medya sorumluluğunu üstlenen “mollası” Osman Şimşek’i, bir mektup yüzünden darp etmişti. Şimşek, 14 Mart 2021’de Twitter’da (X) konuyla ilgili 3 sayfalık açıklama yayımlayarak olayı doğrulamıştı. Örgüt tabanını ikiye bölen olayda para kavgasına tutuşan teröristleri, eski Zaman gazetesi çalışanı firari Ahmet Dönmez de ifşa etmişti.

Fetullah Gülen’in Mekrube isimli yeğeni ile evli olan Cevdet Türkyolu, terör örgütü içinde “Uzun Cevdet” olarak biliniyor.

Türkiye’de 4 ayrı şehirde toplam 39 mülkünün yer aldığı tespit edilen Türkyolu’nun ailesi üzerine ABD’de 7 mesken bulunduğu ortaya çıkmıştı.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Vatan 26.05.2024 12:58
    Şehitlerin ahı hırsızlığın ahı Cia mosada siyonizme haçliya hizmet etmenin bedeli,devlete operasyon çekmenin bedelini insanları mağdur etmenin ahı fitil fitil burnunuzdan geliyor bu dünyada birde bunun ahireti var Halk olarak hakkımız zehir zıkkım olsun
  • Misafir 25.05.2024 14:24
    Ulan Kafirler ulan münafıklar bekleyin vaktiniz dolunca Azrail gelecek haydi cehennemi zübaraya ve evedi çıkmamak üzere diyecek bekleyin
  • Misafir 25.05.2024 13:38
    Hepsinin Allah belasını versin. Türkiye'mizde iki tane nesili mahvettiler
  • A. Kezkic 25.05.2024 12:37
    gebermedimi adam ? sende ayamisin nesin ulan