İsrail savaş uçakları, dün Refah ilinin kuzeybatısında yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadır kampı bombaladı. Saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu onlarca Filistinli hayatını kaybetti. Yüzlerce Filistinli de yaralandı.

KALPLERİ MİNİK AMA YÜREKLERİ KOCAMAN

İsrailin işlediği insanlık suçu iman dolu gönülleri korkutamazken, küçük kız çocuğu ağlayarak yorgunluğunu dile getirdi. Gözleri yaşlı kız çocuğu günlerdir ve gecelerdir uyuyamamanın verdiği bitkinlikle bütün dünyaya seslendi.

HAYATLARININ TEK GERÇEĞİ: ALLAH (C.C) SEVGİSİ

Saldırı sonucu kampta çıkan yangında bazı barınaklar küle döndü. Çıkan alevlerin içinden kurtulan çocuk hastane yatağında ezan okuyarak acısını dindirmeye çalıştı.

 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Kral 28.05.2024 12:05
    Biz Müslüman olduğunu iddi eden insanlar olarak bu zulme karşı duramadik yaraab daa sen sana inananlara yapılan zulme nasil bukadar sessiz kaldın bu merhamet sahibi olmanın ötesinde bisey zerre kadar olan bibinancim vardi onuda sorguluyorum artık neden neye inanıyoruz yada neye kime güveniyoruz diye bu zulüm cok fazla yarabb biz sokaktaki ac kalan köpeğe merhametediyoruz
  • Birisi 27.05.2024 21:01
    Ya Rabbim yalvarıyorum yeter artık yeter. Ne zaman helak edeceksin. Helak et ya Rab.
  • Eyüp 27.05.2024 20:54
    Allah him bu zülmü yapanları kahrı perişan eylesin amin
  • İRFAN 27.05.2024 20:40
    Biz sınıfta kaldık be çocuk
  • Melih 27.05.2024 20:35
    Ahhhh yavrularım sizlerde ne büyük bir iman var kendimden utandım Rabbim sizleri kurtuluşa erdirsin, bu duruma düşürenleri de kahrı perişan etsin.
Daha fazla yorum görüntüle