Uzun zamandır Türkiye'nin önemli sorunlarından biri olarak öne çıkan başıboş sokak köpekleriyle ilgili harekete geçildi. AK Parti'nin, başıboş sokak köpekleriyle ilgili hazırladığı kanun teklifinde sona yaklaşıldı. Teklifin tartışılmaya başlamasıyla birlikte sözde hayvanseverler yine ortalığı karıştırmaya başladı. Konuyu Youtube yayınında gündemine alan gazeteci Cüneyt Özdemir ise sözde hayvanseverlere isyan etti. 

DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE YOK

Başıboş sokak köpekleri sorunuyla ilgili ilk kez bir siyasi partinin elini taşın altına koyarak kanun teklifi hazırladığını belirten Cüneyt Özdemir, "AK Parti bu işi çözeceğiz" diyor." dedi. Bazı kişilerin iyi niyetli olarak bazı kişilerin ise fırsattan istifade ederek gündeme gelmek amacıyla başıboş köpek sorununda yapılacak düzenlemeyi eleştirdiğini söyleyen Özdemir, köpeklerin çok hızlı ürediğini ve şehirlerdeki yaşamın düzenlenmesi adına bu durumun kontrol altına alınması gerektiğini belirtti. 

Köpeklerin uyutulmasına karşı çıkan sözde hayvanseverlerin herhangi bir çözüm önerisi sunmadığını da söyleyen Özdemir, 'sokakta yaşasınlar' söyleminin gerçekçi olmadığını ve dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şeyin olmadığını söyleyerek "Bütün dünya aptal biz akıllı değiliz ya da herkes vicdansız da tek vicdanlı ülke biz değiliz. Bunu en azından büyükşehirlerde çözmek lazım." dedi. 

Yorumlar 95 Yorum Var
  • Aytul YILMAZ 14.07.2024 20:33
    Çocuklar ölürken,parçalanırken köpek konuşulmaz.Bakmak isteyen kurar dernek barınakta bakar.İnek bakmıyor mu özel sektör?koyun da bakıyor.Baksın,ister evine alsın,ister pirzolayla beslesin.Ama millet 10 bin tl ike geçinirken bir işe yaramayan köpeğe devlet 5kuruş harcayamaz.Hatayda,Marasta millet çadırda.Mama lobisine hizmet yok!Medeni ülkeler ne yapıyorsa o.Biz Hindistan değiliz,olmayacağız..
  • Musaf 29.05.2024 20:01
    Hayvanlara merhaneti olmayanin insanlarada merhameti olmaz malesef insanlarimiz kopek oldurme derdine dusmusler.Allah bunlarin hesabini soracaktir.
  • Ertuğrul 29.05.2024 10:38
    Niye büyük şehirlerde kırsaldaki insanlar insan değil mi
  • Kasım 28.05.2024 16:05
    Bizim çoluk çocuğumuz var ve hergün bu sıkıntıyla karşı karşıyayız ve devlet yöneticileri bu konuda çok kararlı olması lazım,bizim çocuğumuza bir şey olmadan kesin bir çözüm bulunması lazım. Karşı çıkanların çoğu tuzu kuru
  • Hakikat 28.05.2024 10:47
    Ne kadar çaresiziz..
Daha fazla yorum görüntüle