Hafta itibarıyla piyasaların daha sakin seyrettiğini belirten Ahlatcı Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Yücel Tonguç Erbaş, piyasaların ABD’den gelecek olan büyüme verisine odaklandığını söyledi. Yücel Tonguç Erbaş, hafta kapanışında majör merkez bankalarının faiz politikalarına ilişkin piyasalarda bir fiyatlama olabileceğini dile getirdi.

Borsa İstanbul’da 10.850’nin yukarıda, aşağıda ise 10.500’ün kritik direnç ve destek noktaları olduğunu belirten Tonguç Erbaş, “10.500 seviyesi aşağı kırılmadıkça yeni bir rekor seviye için bekleme aşaması diyebiliriz. 10.500 seviyesinin aşağı kırıldığı senaryoda 10.000 psikolojik desteğimiz var. Bu nedenle bir trend bozulması beklemiyoruz borsada” şeklinde konuştu.

Ahlatcı Yatırım GMY Yücel Tonguç Erbaş, yukarıda 10.850 seviyesinin hacimli şekilde geçildiği takdirde 11.000 – 11.500 aralığına gelineceğini ve Haziran ayında gri listeden çıkılabileceği yönünde ön görülerde bulundu. Yatırımcılara bilançoları takip etmesini tavsiye eden Erbaş, finansal tabloların üzerinden hisse ayrışmalarını analiz ederek portföylerine uygun kağıtlara yönelmelerini söyledi.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek