Kızılcık Şerbeti dizisinden bir sahneyi paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Onaylı Randevu Sistemi'nin artık dizilere de konu olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

 

Gold Film imzalı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin 65'inci bölümü dün akşam Show Tv'de izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde de hayatımıza kısa bir süre önce giren Onaylı Randevu Sistemi'ne yer verildi.

"Hiç bekletmediler, başkalarına da yer açılıyor..."

Dizide Özlem Çakar'ın canlandırdığı Sevilay karakteri, hastane dönüşü Aliye Uzunatağan'ın hayat verdiği Sönmez Hanım'a Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi'nden bahsederek, "Ablacığım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor" ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • dedem 01.06.2024 23:23
    dızıde bu gune kadar vereceklerı cokmesajı verdıler , simdi de Devlete sırın gorunmeye calısıyorlar, dızıler aynı yonetmen ve aynı senayo gurubunun elınden cıkıyor.
  • AHaMET ATEŞ 01.06.2024 17:05
    bu tür dizilerle toplumumuzu zehirliyorlar bunlara derhal müdahale edilmesi gerekir
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek