Bursa’da bir iş yerine girerek rahatsızlık veren alkollü şahıs sert kayaya çarptı. Önce çekpas, ardından keser sapı ile kendisini rahatsız eden adamın kafasını yaran marketçi, şahsı kovalayıp polise ihbarda bulundu.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tekel bayi sahibi Muammer Alkan (49),'ın 2 yıldır markete musallat oldu dediği B.B. elinde bıçakla dükkana gelerek marketçi Muammer Alkan'a ve arkadaşı Murat Rıza A.'ya hakaret etti. Duruma sinirlenen Alkan, B.B.'yi sözlü şekilde uyararak dükkandan kovdu. Dışarı çıkan B.B., hakaretlere tehditlere devam edince Muammer Alkan, önce markette temizlik için kullandığı çek pas ile B.B.'nin kafasına vurdu. Kafasının kanamasına daha da sinirlenen B.B. bir kez daha markete girince Alkan bu sefer eline geçirdiği keser ile B.B.'yi dışarıya kovaladı. Hızını alamayınca da önce yere düştü ardından yeniden toparlanıp elindeki keserin sapıyla B.B. ye vurmaya başladı. O anlar marketin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Keser sapının acısına dayanamayan B.B kaçarak marketten uzaklaştı. Daha sonra polisi arayarak ihbarda bulunan market sahibi Muammer Alkan B.B.'den şikayetçi oldu.

Olay sonrası konuşan tekel bayi sahibi Muammer Alkan, “B.B., madde kullanan birisi. Madde kullandıktan sonra da dükkanıma geliyor ve beni rahatsız ediyor. Defalarca uyardım, uyarılarıma cevap vermedi. Son geldiğinde dükkanda arkadaşımla oturuyordum, bize küfür etmeye başladı. Ben yine uyardım, küfür etmeye devam edince ben de sinirlendim ve aramızda tartışma çıktı, kavga ettik. Daha sonra polisi aradım, şikayetçi oldum” dedi.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Neco I 17.06.2024 06:04
    Ya hu, kapatın, şu tekelleri neyi bekliyoruz
  • Alkol 05.06.2024 18:07
    Alkollüydüm hatırlamıyorum.Şahıstan şikayetçiyim hakim bey......(Ne güzel dünya)Sizce sonuç ne olur?
  • Hiç kimse 05.06.2024 16:05
    Kaç sabıkası vardır ve dışarda gezmeye devam ediyor.nasıl olsa ceza yok ,marketçi en doğru olanı yapmış
  • hüseyin 05.06.2024 15:57
    helal olsun marketçiye. 2 bardak içen kendini kral sanıyor. nasıl olsa ceza da yok istediğini yapacağını sanıyor.
  • Suat 05.06.2024 15:56
    Eğer tekelci haklı ise helal olsun ellerine sağlık az bile etmiş bunların hakkından polis savcı hakim kanunlar gelemiyor artık vatandaş malını canını korumak için bu yola başvuruyor tamam doğru değil ama artık şartlar bunu gerektiriyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek