Sakarya'da bir markette çekilen görüntülerde, yaşlı bir kadının çarşaflı kadınlara 'Karafatmalar' diyerek hakaret ettiği görüldü.

Olay Sakarya'nın Sapanca ilçesinde meydana geldi. 

Markette çekilen görüntüler sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken; hakaret içerikli sözler kameralara anbean yansıdı.

Yaşlı bir kadının çarşaflı kadınlara yönelerek; "Sizin burada işiniz yok. Gö.ü bo.lu köpekler! Defolun gidin." diye bağırdı. Kadınların hakaretlerin ardından yaşlı kadında tepki gösterdiği anlarda yaşlı kadının hakaretlerine devam ettiği ve 'Ben kim olduğumu gösteririm onlara' diyerek tehditkar konuşmalar yaptığı görüldü. 

Yorumlar 365 Yorum Var
  • Halil 07.06.2024 16:28
    Giyim tarzına Elin gavuru bile saygı duyuyorda bu içimizdeki sözde kendini aydınlıkcı zanneden.lar ın zoruna gidiyor ne hikmetse...
  • Hasan 07.06.2024 16:23
    sözde aydın görünen kesim işte akıl yoksunu, sanane kapalı gezdiğinden, sende açık geziyorsun sorun yapan varmı yok sorun çıkaran zoruna giden bunun gibi zihniyetler memlekete zerre faydası yok bunların..
  • Bergüzar 07.06.2024 10:11
    Kacinci asirda yasiyorsunuz kiyafete sözüm yok ama bu zamanda tuaf ilerliyemeyiz sakin o ciplak gezenleri tasvip ediyoruz zanetmeyin allah onlari tas etse yeridir ama bu zamanda daha güzel bir kiyafet secebilirsiniz cok tuaf görüntü oluyor zaman size uymaz bizler zamana uymaliyiz usturuplu tabi
  • Hortlak Savar 07.06.2024 08:58
    geçen hafta Ankara Etimesgut da hortlayan hortlak bu hafta da Sakarya da hortlamış. Ankara da ki hortlak kendisini olmayan köpeği ile kurtarmaya çalışmış burada ki hortlak da başka bir sebeple kurtaracaktır. Kanun olarak bu hortlakların cezalandırılması ve çıkacak veya çıkabilecek hortlakların azaltması sağlanmalı..
  • Muhtar 07.06.2024 08:50
    Bu lanet olasıcalar tam bir bela oldu milletin başına. Bunların anladğı dilden konuşmak lazım. Her görüldüğünde madam kokana deyin
Daha fazla yorum görüntüle