Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Av. Mümin Erol'un makamında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını indirdiği ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimlerini kazanan DEM Partili Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol'un 5 Nisan tarihinde mazbatasını alıp makamına geçtikten sonra makamında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını indirdiği ortaya çıktı. Görüntülerde, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alıp makama geçen Erol'un makam arkasında duvarda asılan olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirdiği görülüyor.

Fotoğrafın indirilmesi sonrasında ise görüntüde yer almayan kalabalık grubun zılgıt ve alkışlarla destek verdiği görüntülere yansıyor.

Yorumlar 258 Yorum Var
  • Misafir 17.02.2025 16:27
    Reis diğer cumhurbaşkanlarının vermediği hakkarı ve özgürlükleri verdiği içinmi indirdin o resmi , yazıklar olsun size be yazıklar olsun şu güzelim ülkede kardeş kardeş yaşamayı istemeyenlere , karıştırın bakalım bu ülkeyi ama unutmayın gemi su alırsa iş işten geçmiş olur çevremizdeki ülkelerden örnek alın lütfen.
  • Memo 17.02.2025 16:25
    ABD nasilda tasma takmis, göyda Kürt Milletini temsil ediyor. Yürü Irana Barzaninin yanina, bu Ülkede sana ve senin gibilerine yer yok
  • ferhat 08.06.2024 16:30
    Çok komiksiniz. Hak davası güden bir camia olmadığınızı ortaya çıkarıyorsunuz. sizler temsil etiğiniz milletinin savunucusu değil, sadece milletin acılarından nemalanan belli odakların kuklalarısınız. Kenen Evren gibilerin kökünüzü kazınyıların resimlerini indiremiyordunuz. size hakkınızı vermeye çalışanın resmini indire biliyorsunuz anca. çok güldüm.
  • batman dan spulat 08.06.2024 10:25
    diyer resmi de indirseidiniz sizin kurtlukte samimi olduğunuzu anlaşılırdı . ama indirmediğiniz için kime hizmet etiğiniz belli oluyor
  • Deniz 08.06.2024 09:38
    Bunları bu ülkeden surüceksin uçakla issız bir adaya bırakın birbirlerini yesin dünyayla baglatisini kesiceksiniz.bunlaei derhal meclisten Armani gerekir
Daha fazla yorum görüntüle