Şişli'de, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen ELEV Vakfı Okulları'nın mezuniyet töreninde dev led ekran, sahnedekilerin üzerine düştü. Kazada, 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırılırken olayla ilgili okulların sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı.

Olay, saat 22.15 sıralarında, Şişli'deki Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda meydana geldi. İddiaya göre; ELEV Vakfı Okulları'nın toplu mezuniyet töreni sonunda, sahnedeki fotoğraf çekimi sırasında öğrenciler, öğretmenler ve velilerin üzerine dev led ekran düştü. Olayda 6 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili ELEV Vakfı Okulları'nın sahibi Erkan Şahin gözaltına alındı. Bir okul müdür ve öğretmen de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Dev led ekranın devrildiği sırada yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, led ekran düşerken sahnedekilerin tutmaya çalıştığı görülüyor. Yaralıların yerde yatarken, sahnedekilerin yardım etmeye çalışıyor.

Yorumlar 78 Yorum Var
  • Vatandaş 07.06.2024 15:18
    Gevur geleneklerine özenti insanlarımızın kültürünü geleneğini bozdu. AB ye girmek için bir din değiştirmediğimiz kaldı.
  • Abdullah 07.06.2024 13:05
    Çalan müziğin gazabına gelmişler
  • Cengiz 07.06.2024 12:29
    Bebek Katili, Kanla beslenen Yahudi ve Siyonistler de böyle kutlarlar. Satılmış ucuz insanlar, Bebeklerin katledildiği, açlığa mahkum bırakıldığı şu günlerde bari yapmayın. Hiçmi Allah ın Biz insanlara gönderdiği Kuran'ı Kerim 'i okumadınız. Uykuya mahkum, Tuvalete mahkum insan, Şüphesiz ki hüsrandadır.
  • Asım’ın Nesli 07.06.2024 11:51
    Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birinden mezun olduğum halde mezuniyet törenine katılmadım ,şimdi insanlar çocuğumun mezuniyeti var diyor abartıyla ,soruyorsun ne mezuniyeti diyorki ilk okul veya ortaokul veya lise gerçekten bu iş çığrından çıktı…
  • vatandaş 07.06.2024 11:51
    yeni genelgeye göre okul idarecileri yandılar.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek