Bir anne, çocuğunun telefon kullanmaya başlamadan önceki haliyle, tablete alıştıktan sonraki halini paylaştı. 

Çocuğun ilk başlarda neşeli, eğlenceli ve sosyal hareketleri dikkat çekerken bir süre sonra öfkeli mutsuz ruh haline bürünmesi ekran süresinin çocuk üzerinde bıraktığı etki herkesi şok etti.

"İNSAN YETİŞTİRİYORSUNUZ ROBOT DEĞİL"

Yazar Said Ercan gündem olan videoyu x hesabından paylaştı. Konu hakkındaki düşüncelerini de belirten Ercan'a takipçilerinden birçok beğeni ve paylaşım geldi.  "İnsan yetiştiriyorsunuz robot değil" diyerek açıklamada bulunan Ercan konu hakkındaki şu düşüncelerini belirtti.

"Ne olur bunu çocuklarınıza yapmayın! Ne olur ne olur ne olur!

Tablet telefon ile onlara rüşvet vermeyin, bunu yaparak daha iyi anne ve baba, dede ve nine olmuyorsunuz! Bunu yaparak çocuğun bugününü ve geleceğini mahvediyorsunuz! 

İnsan yetiştiriyorsunuz İNSAN robot değil! Ona zamanınızı verin dünyadaki en iyi oyuncak çocuğuna değer veren ebeveynlerdir!"

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ByBilen 08.06.2024 23:49
    bizim burdaki bazı çocuklar da arabanın üstüne çıkıyor böyle demek ki onlarda internet ortamından görüyor...alacam elime az kaldı anne babalar dur demiyor, yapma demiyor kardeşim ne biçim iş
  • mutlu 08.06.2024 19:34
    aileler. çocuklarınıza en son telefon modellerini alın. Siz zorluk çektiniz , çocuklarınız zorluk çekmesin. yaşlanınca da yalnızlık içinde ölmeye hazır olun.
  • ... 08.06.2024 17:44
    Tek çocuk olunca zamanın çoğu çocuğa harcanıyor zaten. Problemin ta kendisi.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek