Fenerbahçe'de Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı geride bırakarak üst üste 3. kez başkan seçildi. Ali Koç 3 yıl daha başkanlık görevine devam edecek.

Ali Koç yeniden başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu.

Ali Koç seçimin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün yaklaşık 28 bin kongre üyemiz oy kullandı. Bu, Fenerbahçe demokrasisi adına büyük bir mutluluk ve yeni bir rekordur. Türkiye'de hiçbir kulüp bu sayılara yaklaşamıyor. Pek çok konuda büyüğüz, kongrede de Fenerbahçe büyüklüğünü bir kez daha gösterdik. Kongrede yarıştığım Sayın Aziz Yıldırım ve ekibine, bunu bir demokrasi şölenine çeviren değerli kongre üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor. Artık Fenerbahçe adını duyunca, rakiplerimizin irkileceği bir döneme giriyoruz. Kimse, Fenerbahçe'den büyük değildir. Artık kırgınlıklar bitsin. Geçmişi kapatalım, geleceğe yepyeni bir geleceğe adım atalım. Sizden ilk ricam, artık Fenerbahçe’yi, hocasını, oyuncusunu, başkanını sosyal medyada çerez haline getirmeyelim. Eminim Riva tarafında bu sonuçlardan memnun olmayanlar vardır!” şeklinde konuştu.

Başkan Koç konuşmasının ardından kürsüde meşale yaktı. Ali Koç'un 'Yaşa Fenerbahçe, En Büyük Fenerbahçe' diyerek yaktığı meşale elden ele dolaşırken Acun Ilıcalı'nın elinde söndü.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Ali veli 10.06.2024 20:06
    Bordo mavi bu sezon olacak heryer. Eyy febeliler TS şampiyonluga oynarken ts un rakibi konyaya yenilmeyi görev biliyordunuz, utanmadan ts gs maçı için vıdı vıdı yapıyorsunuz her kulubu kendlniz gibi biliyorsunuz, TS için farketmez gs bjk fb yener geçer kendi hesabına bakar.Tek büyük var TS.
  • Fiko 10.06.2024 09:12
    Meşalenin kırmızısı ve kravatının sarısı bir bütün olmuş Ali Koç a çok yakışmış
  • arifyus 10.06.2024 08:52
    fb'nin 3 yılı daha kupasız geçecek yazın bir kenara
  • Cenk Yakın 10.06.2024 08:38
    ÜÇ yıl daha kaybetti takım, inşallah küme düşeriz de bunlar da defolup giderler,,,, Kaos adamları
  • Mustafa 10.06.2024 00:03
    Sevinenler kına yaksın karanlık eller dokunmasa fener iki yıldır şampiyon dun ama malesf bizim ülke hile hurda şike ne derseniz deyin birilerini şampiyon yapıyorlar federasyona bak yöneticilerin yarışı GS li
Daha fazla yorum görüntüle