Türkiye'yi ziyaret eden 5 turistin dondurma yemek için uğradıkları bir esnafla yaşadıkları tartışmanın görüntüleri gündem oldu. 5 dondurma için 1500 lira isteyen esnafa tepki gösteren turistler "Burası ABD değil, Türkiye. Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun" karşılığını aldı. Dondurmanın topunun 80 liraya kadar çıktığı Türkiye'deki fiyatların turistleri de şaşırttığı bu olayda da gözler önüne serildi.

ABD'den gelen 5 turistin dondurma yemek için uğradıkları bir dükkanda karşılaştıkları muameleye ilişkin görüntüler sosyal medyada infial yarattı.

"BURASI ABD DEĞİL, TÜRKİYE"

5 dondurma için 1500 TL hesap isteyen dondurmacıya isyan eden turistler hiç beklemedikleri bir karşılık aldı. Yaşanan arbede sırasında esnaf, hesabı ödememekte ısrar eden turistlere "Burası ABD değil, Türkiye. Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun" çıkışında bulundu.

TURİSTLERDEN BİRİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Dondurmanın topunun 80 liraları bulduğu Türkiye'deki fiyatların turistleri de şaşırttığı yaşanan bu olayla gözler önüne serilirken, dondurmacıda çıkan arbedeye ait görüntüler turistlerden birinin cep telefonuyla kaydettiği videoyu paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Yorumlar 127 Yorum Var
  • Akçaabatlıselçuk 13.06.2024 13:11
    SERBEST PİYASA TURİST E DE İŞİNE GELİYORSA ,ESNAF HAKLI .BU LAFLARI BURADA SÖYLEMSİNE İZİN VERMEMEK GEREK ÖYLE TRURİSTİN ,AMERİKALININ .....AMERİKA ,İNGİLİZLERE yağlasınlar ,denge meselesi yok öyle ucuza yahni TÜRKİYEDE
  • Mehmet 13.06.2024 12:13
    Bu ülkenin başına bin türlü belayı Allah boşuna vermiyor. Ne hu azgınlık ya ? Nasıl bir ülke haline geldi kardeşim bu ülke ? Hiçbir şeyin artık bir ölçüsü yok mu ? Boşuna nasılsanız öyle yönetilirsiniz dememişler. Ben valla inancımı kaybettim bu ülke düzelmez, iflah olmaz.
  • Muzaffer Bayrak 13.06.2024 11:13
    Bindigi dali kesen acgozlulere yapacak bir sey yok. InsaAllah dukkanina turistler de gelmez yerliler de gitmez.
  • Hakan 13.06.2024 10:41
    vatandaşa parası iade edilir inşallah sormadan almamak lazım
  • Timu 13.06.2024 10:06
    Internette ariyorum bu olay hakkinda bir arastirma sorusturma yapildimi diye yok. Ulkenin imajina darbe vuranlarin, ve turizmi, insanligimizi baltalayanlarin her yaptiklari yanina kar kalirsa olacagida budur.
Daha fazla yorum görüntüle