Filistin Sağlık Bakanlığı, 3 Filistinlinin İsrail güçlerince Kefr Dan'daki baskında şehit etti. İsrail askerleri, ambulans çığlığı atan bir Filistinliyi infaz etti. Şehit olan Filistinli son nefesinde bağırarak şehadet getirdi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail askerleri Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'e bağlı Kefr Dan köyüne baskın düzenledi.

Baskın sırasında Filistinliler ile İsrail askerleri arasında çatışma çıktı.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, 3 Filistinlinin İsrail güçlerince Kefr Dan'daki baskında öldürüldüğü belirtildi.

İSRAİL ASKERLERİ AMBULANS İÇİN FERYAT EDEN BİR FİLİSTİNLİYİ İNFAZ ETTİ

Öte yandan İsrail askerlerinin baskında yaralı bir Filistinliyi infaz ettiği anlar sosyal medyaya yansıdı.

Görüntüde yaralı halde yerde yatan ve acıyla feryat eden Filistinli gencin "ambulans" diye çevreden yardım istediği duyuluyor.

SON NEFESİNDE BAĞIRARAK ŞEHADET GETİRDİ

O anlarda İsrail askerlerinin yaralı halde yerde yatan Filistinliye ateş etmeye devam ettiğini gösteren sesler yükseliyor.

Şehadet getiren Filistinli gencin bir süre sonra hareketsiz kaldığı, yanında veya çevresinde herhangi bir silah olmadığı görülüyor.

Öldürülen Filistinli gencin kimliğinin Ahmad Samudi olduğu bildirildi.

Yorumlar 166 Yorum Var
  • Gültepeli bjk 12.06.2024 13:04
    Duyduğunuzgibi kelimeyi şahadet getirirken şehit ettiler yahudi katiller çekemedekleri ve bu kavmin zoruna giden tek gerçek bu müslümanlar,,, Allah'ım kahrı perişan etsin bunları kendi kanlarında boğulurlar inşallah Amiinn
  • Fazıl 12.06.2024 12:53
    Muslumanlar için tam yüz karası.utanc verici Allah bizlere bunun hesabını sorar.insan kardeşini tek bırakırmı allahın huzuruna nasıl cikicaz
  • Türk 12.06.2024 12:31
    Bu zalimler cehennemin en dibine kadar gidecekler.. Bunların insanlıktan nasibi kalmamış..
  • Selami kaya 12.06.2024 12:22
    Tarih,bir hitler daha yaratacak allahin izniyle..insanliktan nasibini almamiş yaratiğın dinimi olurmuş!!! Hayvanlardan bir farkı kalmamiş aşşağılık bir vahşilikle süslenmiş insanlığın yüzkarası melunlar...allahın laneti üzerinize olsun!!!!
  • Gurbetci Huseyin 12.06.2024 12:17
    ulkemde yahudi domuzu unsanliktan cikmis hatvan yahudi istemiyorum
Daha fazla yorum görüntüle