Kadıköy’de, Bostancı yan yolda, dün saat 15.00 sularında meydana gelen olayda, motosikletli iki şahıs, siren çalarak ilerleyen bir belediyeye ait hasta nakil ambulansının önünü kesti. Hastayı hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans şoförüyle tartışmaya başlayan iki trafik magandası, “Biz bu ambulansta hasta olduğuna inanmıyoruz" diyerek ambulansın içine bakmak istedi.

BAKAN KOCA: BU İKİ ŞAHISTA İNSANLIK GÖREMEYECEKSİNİZ

Bakan Koca paylaşımında "İstanbul Kadıköy’de ambulansla hasta taşıyan arkadaşlarımız akıl almaz bir olay yaşadı. Bir motosikletteki iki şahıs ambulansa yol vermemekte direttiler. Hastayı görmek istediler. Sonunda gördüler. İzleyin, bu iki şahısta insanlık göremeyeceksiniz. Yasa peşlerinde." demişti.

HASTAYI GÖSTERMEK ZORUNDA KALDILAR

2 trafik magandası nedeniyle hareket edemeyen ambulans şoförü çaresiz kalarak ambulansın kapısını açtı ve içeride bulunan hastayı göstermek durumunda kaldı. 2 şahıs, hastayı görünce ikna olarak olay yerinden ayrılırken şahısların kask takmadıkları fark edildi.

O anlar, ambulans şoförü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken, trafik magandalarının gitmesinin ardından ambulans hareket ederek hastayı hastaneye sevk etti.

Yorumlar 159 Yorum Var
  • verme 13.06.2024 03:29
    ambulans bos olsa bile bu hak yok sonuc da egitim amacli bile yok isteme hakki var avrupa bir denesin bu hayvanlar en agir ceza alir ve ehliyet ømur boyu gider avrupa her saat benzeri agitim verilir yollar da deneme amacli kimse bu hayvanlar gibi benzeri seyi yapamaz soramaz yok vermek zorunda bos dolu fark etmez
  • Anlayana 12.06.2024 18:57
    İyi ki ambulansın içinde hasta varmış ya olmasaymış, güzel bir sopa yiyecekler, miş!!!Yapacak birşey yok, bu insanlara eğitimi reddedip cahil ama zengin olmayı aşılayan sistem yol veriyor, yol gösteriyor.Bu ülkenin fıtratında var, kaderinde var bu insanlar hemde çoğunluk olarak.Dayak yememek için susacaksın mecbursun...
  • Garcılı 12.06.2024 17:18
    Ben ambulans şoförünü ve yanındakileri de anlamıyorum. Nasıl olurda bir hastayı yolda durup, hiç tanımadığınız birilerine gösterebilirsiniz??? Bence ambulans görevlileride cezalandırılması lazım. Bu ikilinin velileri zamanında keşke korunsalarmış.
  • Adsiz 12.06.2024 17:05
    Insanliktan uzaklastikca uzaklasiyoruz,Egitimsizlikten kaynaklanan seyler bunlar.Herkes kendini kabadayi olarak görüyor ama en önemli erdem Insan olabilmektir.
  • Kask 12.06.2024 16:54
    Kask takmadıkları için onlarda bir gün ambulansa biner
Daha fazla yorum görüntüle