Elazığ'da başıboş sokak köpekleri, boğazladıkları kediyi parçaladı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün Fevzi Çakmak Mahallesi Yunus Emre Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha doğru mahalle sakinleri köpek seslerini duydu. Balkona çıkan vatandaşlar, başıboş sokak köpeklerinin bir kediyi boğazladığını fark etti. Saldırı sırasında kaçmaya çalışan fakat etrafı sokak köpeklerince çevrilen kedi, feci şekilde parçalanarak telef oldu. O anlar saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayın ardından sokak boyunca dolaşan ve havlayan köpekler ise etrafta panik oluşturdu.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Cengiz 14.06.2024 20:06
    Kedi her şeyi anlatıyor. Bizim sözde hayvan severler parayı sevdiği için anlatılanlara kulaklarını kapatıp, gözlerini yumuyorlar. Bir masum kediye 20 tane it. Daha ne anlatalım.
  • Misafir 14.06.2024 16:33
    Bu kedi yerine insanda yada hayvan sevici biride olabilirdi. Devlet bu belirsizliğe bir an önce son vermeli ve bu köpeklerin uyutulma işi bir an önce başlatılmalı yada çin'e ihraç edilmelidir.
  • Hasan 14.06.2024 16:28
    Bundan böyle sokaklar köpeklerin hakkıdır. Kediler evinde otursun. İnsansanız eğer kask takın, korumalı muşamba elbise giyin öyle sokağa çıkın. Ya da köpeksever sanatçılarımız gibi, evden arabaya binin ,işinize veya AVM ye gidince arabadan inin. İşiniz bitince tekrar arabanızla eve dönün. Sokakta işiniz ne. Haa arabanız yoksa evde oturun,devlet sizin mamanızı eve kadar getirir
  • Osmanlı 14.06.2024 16:25
    Sokaktan Toplamak Çokmu Zor??
  • misafir 14.06.2024 16:07
    hayvan sevenlere sesleniyorum şimdi bu kedinin hesabını kim verecek hadi bakalım hesap verin hayvanlar
Daha fazla yorum görüntüle