TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının fenomenlerinden olan Sahra Işık ile Yağmur Banda ve Damla Can, dün gerçekleşen finale katıldı.

İkili finale birlikte gitmek üzere yola çıkarken, trafikte çakarlı araçla ilerledikleri görüldü.

Görüntüler kısa süre içerisinde yayıldı

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde, yarışmacıların çakar ışıklarla donatılmış araçları kullanarak trafik kurallarını hiçe saydıkları görüldü.

"Devam et Survivor finali"

Ön koltukta oturan Sahra Işık'ın, elinde bulunan cihazı polis telsizi gibi kullanması da olay oldu. Işık, "Devam et. Survivor finali devam et" diyerek trafikte geçiş üstünlüğünü çakarla kullanmaya çalıştı.

Yarışmacıların sosyal medyaya düşen videosu ise ihbar olarak güvenlik güçlerine iletildi.

Yorumlar 133 Yorum Var
  • vdg 16.06.2024 02:33
    arabaya devlet el koyacak gelirini fakire verecek idi bu mallar laf anlamiyor bunlar icin para ceza cok ønemli degil
  • Ali veli 15.06.2024 15:43
    Misal kavşaktan çıkmışım sağdan ikinci şeride girmişim emniyet şeridi çizgisiyle bir mt var yok arkadan ışık hızıyla gelen araç ordan geçmeyi hesaplıyor hız kesme yok haliyle geçemedi sonra yanıma geldi utanmadan diyor ki aynaya bakmıyorsun kim hatalı diyorum susuyor yanında çocuk var zirzopun üstelemedim buda uzatamadı uzadı gitti.
  • Cabiriko 15.06.2024 10:36
    Eşi ve Kayınpederinin sağladığı imkanlarla güzel görgüsüzlük yapmışlar. Hem eşini hem de kayınpederini tanırım aynı sitede esnafız, Hiç böyle çiğlikleri olmayan insanlar, ama gönül bu işte her zaman çiçeğe konmamış. Görgüsüzlük bizde çok moda
  • Zavallılık 15.06.2024 07:28
    Yazık, millet de bunları izliyor. Vakit katilligi işte. Çok yazıkkk. Memlekete ve kime bir faydası var bu tip programların?
  • vdg 15.06.2024 02:45
    araba el konacak bu manyaklara hapis cezasi verilmesi gerek komik para cezalari yeterli degil bunlar para cok
Daha fazla yorum görüntüle