Hizbullah işgal altındaki Filistin’in kuzeyindeki iki İsrail düşman yerleşimini ve Lübnan-Filistin sınırındaki bazı mevzilerini düzinelerce füzeyle hedef aldı.

Hizbullah'ın yaptığı açıklama şu şekilde
 

“Gazze Şeridi’ndeki kararlı Filistin halkımıza destek olarak, onların cesur ve onurlu direnişine destek olarak ve İsrail’in güneydeki kararlı köylere ve güvenli evlere yönelik saldırılarına yanıt olarak  Direnişçiler Kiryat Şmona ve Kafarsold yerleşimlerini onlarca Katyuşa ve Falak roketiyle, Metulla yerleşim yerinde ise düşman askerlerinin kullandığı binaları uygun silahlarla bombaladı ve doğrudan vurdu.’’

Yorumlar 155 Yorum Var
  • Misafir 16.06.2024 00:12
    Hizbullah ,İran-İsrail tiyatrosunun set işçisi. Dağa-taşa sağa-sola at bir kaç füze ki ki İsrail ,batıya karşı saldırı altındayım diyebilsin. Saldırıları için meşruiyet kazansın. Vizyonda yahudi işbirlikçisi mezhepçi-takiyyeci bir film var !
  • Etimesgut/Ankara 15.06.2024 19:49
    Rumuza Türkoğlu yazmakla Türk olunmuyor. Sen İran kafalısın. Kısas yapıyorum, bedduan seni tutsun. İran'ın şeytanlığını göremeyecek kadar gözleri kör olmuş, şeytanı melek diye yutturmaya çalışıyorsun. Bildiğimiz şeytan İran ve aveneleri. pkk pkk teröristlerini koruyan ve kullanan, ortadoğuda milisleri aracılığı ile Müslüman katliamları yapan, ... kim.
  • BinAli Gezer 15.06.2024 16:40
    Hizbüşşeytan yine video hazırlamış. Ehl-Sünnet Müslüman düşmanıdırlar. İran ile birlikte İsrail'in kayıkçısıdırlar. Görünümlerine (sakallarına, sarıklarına) ve söylemlerine aldanmayın. Takiyyeleri gereğidir bunlar. Suriye'deki demografik yapıyı değiştirmek için Şehit ettikleri Ehl-i Sünnet Müslümanların kanları kurumadı daha. Unutmadık eli kanlı Hizbüşşeytanı.
  • Vatandaş 15.06.2024 10:36
    Muslumanlar cephede birlik olup durursa Yahudiler kaçar
  • Doğrucu Davud 15.06.2024 10:33
    Ne hikmetse iran olsun onun kuklaları olsun yahudi abd'li vs. öldürmeği beceremiyorlar ?!
Daha fazla yorum görüntüle