Haber7.com yazarı Ferhat Murat katıldığı canlı yayında Sinan Ateş cinayetiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunurken, muhaleefete MHP'yi şeytanlaştırıp Cumhur İttifakından koparmaya çalışıyorlar sözleri ile tepki gösterdi.

"MHP’yi sistemin dışında çıkarmak, “şeytanlaştırmaya yönelik” bir strateji var. 

Her gün ekranlarda ve kürsülerde MHP’yi yargıladılar. 

Cumhur İttifakı’ndan koparılmak istendi.

Sinan Ateş olayında muhalefetin yaklaşımı siyasi istismar odaklı, samimi değil. 

Muhalefet partilerinin ülkücü şehitlere yönelik hassasiyeti, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu şehit edenler ile ilgili neden ortaya konmadı?"

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Düzce'den 15.06.2024 01:06
    "Hiç bir cinayet kusursuz değildir". Cinayeti işleyen,işleten (varsa),delillerde ihmalkar davranan,mutlaka ortaya çıkar.Buradaki amaç ülkede kargaşa çıkartmak ve ülkenin öz evlatları ülkücüleri devlete ve inandığı değerlere küstürmek.Bu ülkede solun %35 (CHP/HDP/DEM) oyu varken %65'e rağmen iktidar yapacaklar.Bütün plan bu...
  • HİDİR BUDUR 15.06.2024 00:58
    Bu vesileyle ; sırat kõprüsùnde yúzùne bakamayacak mahçubiyet içinde olduğumuz " MUHSİN YAZİCİOGLU"nun ruhuna en azından FATİHA'yı eksik etmeyelim
  • Muammer 15.06.2024 00:42
    Hadi bakalım,konuşun hadi.Siz kiiiim, bir ülkücünün katilini aramak kim.Eğer bu konuda samimi olursanız, kendinizi elleri kelepçeli adliyede bulursunuz.
  • MisafirAydın 14.06.2024 23:49
    Ağzına yüregine sağlık tespit aynen doğru ama başaramayacaklar
  • HIDIR BUDUR 14.06.2024 23:29
    MHP'den İP'i koparttılar...Saadet'i kendi saflarına çektiler, DEP dersen zaten dış mihrakların kuklası..CHP'yi Deniz Baykal kumpasıyla ve şantaj kasetiyle,misyonundan uzaklaştırıp, kendilerine hizmetkar ettiler..AKPARTİ'den de Babacan/ Davutoğlu vasıtasıyla bir parça daha kopartıp MHP ve AKPARTİ'yi hükümet kuramaz noktaya getirtme projesinin devamı !?
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek