HABER7

Filistin’in Gazze Şeridi’nde İsrail terörüne karşı topraklarını ve halkını savunan mücahidler, işgalcilere karşı başarılı operasyonlarını sürdürüyor.

Gazze’yi müdafaa eden mücahid oluşumlardan Kudüs Seriyyeleri, yeni bir video yayınladı. Kudüs Seriyyeleri’nin resmi Telegram hesabı üzerinden yayınlanan videoda, işgalci Gazze subayına yönelik keskin nişancı operasyonu saniye saniye görüntülendi.

Gazze şehrinin güneybatısındaki “Netzarim” ekseninde kayda alınan video, bir binaya mevzilenen keskin nişancının operasyon için duvarlar arasından kendisine alan açmasıyla başlıyor.

Ardından 4 İsrail askeri görüntüye giriyor. Özellikle İsrail subayını hedef alan Filistinli keskin nişancının sabırla hedefini takip ettikten sonra tetiğe bastığı görülüyor.

Cephe hattında intikal noktasına koşan İsrail subayı, zırh delici anti personel mermisinin vücuduna isabet etmesiyle yere kapaklanıyor.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Dapper 16.06.2024 03:21
    Allah biliyor ta bunlara artık zerre üzülmüyorum. Bunlar insan olamaz.
  • Muzaffer Abukan 16.06.2024 01:35
    Ellerinize sağlık Allah in izniyle Galib geleceksiniz İnşallah
  • Kızılelma 16.06.2024 01:11
    Alemlerin Rabbi Yüce Allah'ım Müslüman kardeşlerime yardım et. Kâfirleri de helak eyle. Amiiiiiin.
  • Ali Osman 16.06.2024 01:03
    islam galip gelecek. Akın akın gönüllü savaşçı gidiyor.
  • Bekir 16.06.2024 01:01
    Evrenin, kainatın, bilip bilmediğimiz bütün alemlerin ve boyutların ve zamanların ve maddelerin ve enerjilerin YARATICISI YAŞATICISI YÖNETİCİSİ HÜKMEDENİ KANUN VE NİZAM VE DENGE KOYANI . VAR EDEN VE YOK EDEN AĞLATAN VE GÜLDÜREN ÖLDÜREN VE DİRİLTEN ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM netanyahuyu ve avanelerini ve askerlerini ve destekçilerini ve taraftarlarını şimdi şuan yok et. Amin
Daha fazla yorum görüntüle