Kurban Bayramı'nda memleketi Manisa'ya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatuniye Camisi'nde kıldığı bayram namazının ardından caminin önünde vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

ÖZEL'E GÖRE İSPANYA'NIN FİLİSTİN'İ TANIMASI KENDİSİ SAYESİNDE OLDU

Özel, camiden ayrılırken bir vatandaşın "İsrail'e tepki gösteriyorsunuz ancak Hamas'ı da terör örgütü olarak değerlendiriyorsunuz" sözleri üzerine, "Beni bir dinle de bayram sabahı. Ben dünyadaki 119 ülkeye mektup yazdım. Ne dedim biliyor musun, 'Filistin'i tanıyın' dedim. İspanya, Filistin'i tanıdıysa benim mektubumla tanıdı.

"LAFINI BİL DE KONUŞ TAMAM MI?"

Bugün de biz gece uyurken üzerimize bomba atsalar ne olursa aynı şey. O da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor, o da onu öldürüyorsa yanlış yapıyor. Ben Filistin tanınsın, özgür olsun diye dünyadaki her tarafı geziyorum ve Cumhurbaşkanı bana teşekkür etti, 'sen Filistin için mücadele ediyorsun' diye. O yüzden bayram sabahı ne konuştuğunu bil de konuş, tamam mı?" ifadelerini kullandı.

ÖZEL VE KORUMASI VATANDAŞIN KOLLARINI BÜKTÜ

O anlarda CHP liderinin ve korumasının yaşlı vatandaşa sert bir şekilde çıkıştığı ve kollarına baskı yaptığı kameralara yansıdı.

Yorumlar 160 Yorum Var
  • Taraftarlar 17.06.2024 15:02
    CHP bundan sonra kaça bölünecek acaba. Fetö taraftarları, pkk taraftarları, chp deki laik solcu taraftarları. Birde laik solcu atatürkçü görünümlü masonik yapılanma. Bakalım göreceğiz.
  • Misafir 17.06.2024 13:37
    Özgür Özel'in bilgisi dahilinde İzmir büyükşehir belediyesi başkanı yalancı cemil tugay'ın 7000 memurunun sds parasını bu ay %50 oranında kestiğini biliyor musunuz? Seçimlerden önce daha güzel bir sözleşme yapacağını söyleyen yalancı cemil tugay memurlarına bayramı zehir etti. Doğal olarak sendikalarda onu resmi bayramlaşmaya çıkarmadı. Bu zihniyet yalancı ve düzenbazdır.
  • Emmiiii 17.06.2024 12:50
    Özgür özel vücut dili sorunlu
  • İzmirli 17.06.2024 12:33
    Bu CHP değişmez, zihniyet aynı. Fırsatları olsa neler yapmazlar, vatandaşa. Kameralar olmasa, neler olur Allah muhafaza
  • Kemal Turgut 17.06.2024 12:03
    Anlattıkları zaten palavra,peki neden kuzey kıbrısın tanınması için dünya liderlerine mektup yazmıyorsun,seni kim takar tabiyki
Daha fazla yorum görüntüle