İşgalci İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik soykırımı sürüyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam'a karşı büyük bir hezimet yaşayan İsrail ordusu, bebekleri çocukları ve kadınları katlederek yüzyılın en ağır insanlık suçlarını işliyor.

Uluslararası sistemin korumasında Batı'dan gelen yüksek tahripli füzelerle Gazze'ye sıkışan savunmasız 2 milyon Filistinliye yönelik etnik temizlik yapılırken, İsrail'de karar mekanizmalarını etkileyen aşırı sağcı politika yapıcılar alçak yüzlerini ifşa etmeye devam ediyor.

"GAZZE'DE BİR FİLİSTİNLİ KALIRSA YAŞAYAMAYIZ"

Siyonist ve eski milletvekili Moşe Zalman Feiglin, İsrail'in en çok izlenen haber programı N12'de 'Nazist' itiraflarda bulundu.

Amaçlarının Gazze'deki bütün Müslümanları öldürmek olduğunu açıklayan İsrail'deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Feiglin şu sözleri sarf etti:

"Hitler'in dediği gibi, 'Bir Yahudi kalırsa yaşayamam', Gazze'de bir tane İslamo-nazi (Filistinli) kalırsa burada yaşayamayız."

Yorumlar 73 Yorum Var
  • Mizah 17.06.2024 13:20
    Hitler'in torunu olduğunu ikrar ediyor. Bu arada Hitler Yahudi kesmedi , Yahudi olmayan Musevileri kesti. Bu yalanını doğrusunu anlatmak lazım. Bir Yahudi Yahudileri niye kessin ?
  • Ömer Genç 17.06.2024 11:33
    Hep siyonist diyor ya gazeteler netenyahu gidincce biter falan havası ...Hepsi aynı alayı aynı siyonist kelimesi ekran koruyucu...
  • Hfghjjk 17.06.2024 11:29
    Hitler hakli
  • TFX KAAN 17.06.2024 10:56
    Yakındır Allahın izniyle gebermen
  • Aytek 17.06.2024 10:41
    Cehennem in dibinde yaşayın
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek