ABD Başkanı Joe Biden, eski Başkan Barack Obama ile bir araya geldiği bir bağış toplama etkinliğinde yine zor anlar yaşadı. Biden, etkinlik sırasında aniden donakaldı ve durumu Obama'nın müdahalesiyle toparladı.

ABD Başkanı Joe Biden, sahnedeki ilginç hareketlerine bir yenisini daha ekledi.

Sonbaharda gerçekleşecek seçimlere hazırlanan Biden, kampanya sürecinin yoğun temposu nedeniyle şimdiden yorgun düşmüş durumda.

Obama, Biden'ın kolundan tutup sahneden indirdi

Demokrat Parti'nin bir kampanya etkinliğinde, Biden'ın aniden donup kaldığı bir an yaşandı. Bu beklenmedik durum karşısında, eski ABD Başkanı Barack Obama hızlı bir şekilde sahneye müdahale ederek Biden'ı kolundan tutup sahneden indirdi.

Biden garip davranışlarıyla gündemde

Joe Biden, kameralar karşısında düşmesi ve sahnede donup kalması gibi olaylarla daha önce de gündeme gelmişti. Bu durumlar, kamuoyunda ve medyada geniş yankı uyandırmıştı. Biden'ın bu tür olayları, yaşına bağlı sağlık durumuyla ilgili spekülasyonları da beraberinde getirmişti.

 

 

Yorumlar 32 Yorum Var
  • Ziyaretci 17.06.2024 15:13
    Dünyanın pesinden gittiği sapiya bakın hayret ya dalga geciliyu resmen dünyayla toplumla insanliklaa
  • düzceli 17.06.2024 14:17
    Yapay zeka bir robot gibi
  • Deli dumrul 17.06.2024 13:31
    Ekran kartı gidik
  • Kul insan 17.06.2024 12:52
    Rabbimiz Allah cc , ABD başkanı Biden ve ekibini ve eski Başkan Obama ve ekibini helak etsin. Cehennemin dibinde cayır cayır yansınlar inşaAllah. Müslümanların ahı yerde asla kalmadı kalmaz kalmayacak.
  • Vatandaş 17.06.2024 12:28
    Bu Amerikalılar aptal mı halen bu adama iy veriyor. Anlamadım. Hasta adam Amerika
Daha fazla yorum görüntüle